Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi számìt nálatok mikro-megcsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számìt nálatok mikro-megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Főként olyanok válaszára lennék kìváncsi,akik már régebb òta élnek párkapcsolatban. Nektek mi tartozik a mikro-megcsalás kategòriába? Pl: idegen emberek folyamatos lájkolása,esetleg meztelen fotòk nézegetése a neten stb...Nektek mi az ami nem fér bele már a kapcsolatba?

2022. júl. 15. 14:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
97%
A magam részéről én is visszautasítanám ennek a kifejezésnek a használatát, mert arra látom jónak, hogy általa egybe tudjam mosni a valódi hűtlenséggel azt is, ami igazából a személyes önértékelési gondjaimból fakad.
2022. júl. 15. 18:36
 22/34 anonim ***** válasza:
40%

A makromegcsalásnak(🤣) is lehetnek ömértékelési gondok a hátterében.

Ez nem mentesítő tényező akkorsem.

2022. júl. 15. 19:36
 23/34 anonim ***** válasza:
28%
*Makromegcsalas alatt ertem a valodi hutlenséget:)
2022. júl. 15. 19:37
 24/34 anonim ***** válasza:
2022. júl. 15. 19:48
 25/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem fér bele semmi, amit megalázónak tartok. Ha nincs tisztelet, számomra nincs semmi. Nem tudok olyanhoz vonzódni aki mellettem úgy viselkedik, mint egy kiéhezett
2022. júl. 15. 20:59
 26/34 anonim ***** válasza:
29%

Úgy értem, mivel a megcsalás egy egyértelműbben körbehatárolt fogalom, nem tudom a világon mindenre és bármire rámondani, ami nekem nem tetszett, mert éppen olyanom volt. Egyértelmű közmegegyezés van abban, hogy aki a partnere tudta és engedélye nélkül lefekszik valaki mással, az árulást követ el, tehát független az én percepciómtól az, hogy csinált-e valami rosszat. Van rá egy objektív mércénk. A "mikromegcsalásra" nincs, ott a sértettségem a mérce, és az alapvetés az, hogy megbántódni csak olyasmin lehet, ami tényleges okot szolgáltat a megbántódásra, tehát mindig igazam van. Ez nagyon káros megközelítés szerintem.

2022. júl. 16. 01:06
 27/34 anonim ***** válasza:
61%

Nekem már az is annak számít ha mással írogat vagy flörtölt.

Rögtön kiraknàm

2022. júl. 16. 20:25
 28/34 anonim válasza:
0%
Amikor a mikrohullámú sütővel félrekefél valaki...
2022. júl. 18. 12:54
 29/34 anonim ***** válasza:
27. Ajjaj... szigorú vagy. :D
2022. aug. 13. 06:17
 30/34 anonim ***** válasza:
30%

A "lájk" megcsalás? Mi ez a baromság?! Hadd lájkoljam már a kedvenc zenészem , előadóm! Ne legyen már az ilyesmi "megcsalás" csak attól mert nő!

Ez már közelít a "ne nézd az időjárás jelentést mert a bemondó csajnak nagy a dekoltázsa" szinthez.

2022. aug. 13. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!