Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy megcsalasnak számít, de szerintetek megbocsátható? Valaki megbocsátana ezt?
A barátommal az utóbbi pár hónapban nem volt jó a kapcsolatunk. Ezért ő interneten keresztül félre lépett.. Egy nővel beszélt képeket es erotikus videókat küldtek egymásnak. Viszont én őrülten szerelmes vagyok, viszont a bizalmam elillant. Valaki ezt megtudna bocsátani a párjának?
Egy 22 éves lány.
Gondolom hejjjjjespaseee, ugye az a legfontosabb! De nem baj, majd megtanulod hamar, hogy szép tálból jól lakni, nem lehet!
Ha van egy kis eszed, kib*szod
32N
Igazad van. Ez megcsalásnak számít és semmivel sem jobb, mintha fizikálisan érintkezett volna a másikkal. Valószínűleg a való életben is megtette volna, ha egy olyan szituációba kerül. Én ezt csak azért írom le, hogy gondold át és ne is adj annak esélyt, hogy azzal próbáljon meg takarózni, hogy ez kevésbé rossz vagy nem is igazi megcsalás.
Én nem hiszem, hogy megtudnám, mert sajnos erősen sérülne ilyen helyzetben a kapcsolat egyik leginkább fontos alapja. (Arra gondolok, amit már irt más is. A bizalomra.)
Megkérdezhetem, hogy mióta vagytok/voltatok együtt? (Teljesen függetlenül mindentől, csak érdekelne.)
a kérdésre: 4 dolog, és ezt lehet minden ilyen helyre be fogom írni.
1.) a kérdést mindig érdemes úgy feltenni, mintha te tetted volna ugyanezt, akkor mit válaszolnál?
2.) mindenki a SAJÁT cselekedeteiért felelős. azaz nincsenek trigger effektek, nincs valamire válaszként például szeretetmegvonás, kommunikáció van (vagy kellene, hogy legyen).
3.) a szeretet mellett a tiszteletnek ugyanakkora erővel kell jelen lennie egy kapcsolatban. a tisztelet itt azt jelenti, hogy elfogadom a másik személyiségét, nem kell egyetértenem vele, hanem tudomásul veszem, hogy más a véleménye, mint az enyém.
4.) Simon próféta mondta, hogy inkább vetném magam az égő kemencébe, mintsem más embert megalázzak. az emberi létezés alapja a másik méltóságának tisztelete. azaz kommunikálok, nem alázom meg a másikat, annak értéke leszállításával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!