Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy megcsalasnak számít, de szerintetek megbocsátható? Valaki megbocsátana ezt?
A barátommal az utóbbi pár hónapban nem volt jó a kapcsolatunk. Ezért ő interneten keresztül félre lépett.. Egy nővel beszélt képeket es erotikus videókat küldtek egymásnak. Viszont én őrülten szerelmes vagyok, viszont a bizalmam elillant. Valaki ezt megtudna bocsátani a párjának?
Egy 22 éves lány.
Itt mindenki nagyon könnyen osztja az észt, aztán ha ilyen helyzetben lenne, meg se merne nyikkanni.
Szerintem nem mindegy milyen régóta tart a kapcsolat. Ha csak pár hónapja - egy éve, akkor kár erőlködni, nagyon rövid idő alatt jutottatok idáig.
5-10 év után viszont valószínűleg okolnám magamat is, a körülményektől függően. Miért volt rossz a kapcsolatunk már hónapok óta? Mert ő szeretett volna szexelni én meg felé se néztem jó ideje? Ő próbált tenni ellene, én meg nem? Ha ez a két eset fennáll akkor megpróbálnék túllépni rajta, elvégre én voltam az, aki nem akart változtatni.
Ha azért volt rossz a kapcsolat, mert mindenen kiverte a hisztit, mert ok nélkül belém kötött stb, akkor évek ide-oda nem bocsájtanám meg.
Kedves utolsó! Mivel 22 éves a csaj nyilván nem 10 éves a kapcsolat. Max olyan 6-7, de az a nagyon max.
Volt hasonló kérdés itt GYK-n. Megcsalásnak számít-e ha webcam előtt egymásra masztiznak. A legtöbben ezt úgy értékelték, hogy "amíg nem látod a másik arcát, addig nem megcsalás".
Érdekes egy elmélet... Szerintem egyértelműen AZ! Fiatalok vagytok még, ha már most ez van később sem lesz jobb. Lesznek sokkal nagyobb hullámvölgyek meg nehezebb ügyek (nem csak annyi, hogy csúnyán nézett rám, ezért megcsalom).
Jajj,hát volt ez nálunk is 😆
Fiatal vót, kíváncsi...
Aztán elhagytam, könyörgött,és én élveztem, nagyon, annyira sírt.
Az a kíváncsiság no.
Aztán vissza fogadtam,mondtam neki,ha még egyszer,stb...
Azóta a férjem,és a tyerekeim apja.
Mondtam neki, hogy nem érdekel mit nézel a telefonban, de rám is legyen időd..
Heti 2,3 X van szex.
Tehát,azóta jobb lett minden
16 vagyok.
Amúgy levágnám a fütyijèt ha ilyenen kapnám 🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!