Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számìt nálatok mikro-megcsalásnak?
Flort, insta macak követése, likeolasa, ha velem eljön valahova és nagyon feltűnően nézeget másokat…
Nekem ezek, szerencsére nem volt nálunk ebből probléma :)
24N
A netes dolgok nekem csak akkor "megcsalás", ha pl engem éget azzal, hogy a baratnőm szexi vagy nem szexi, de magamutogató fotóit kezdi like-olni. Ha idegen macákat like-ol, az ugy nem érdekel, de ha ismerőst, vagy pláne barátnőimnek bókol nyalizik csicskul, az egyenesen "válóok".
Egyebek pl a flört is az. Mikor "mentálisan d.gnak" egy masik nővel, egymásnak bejönnek, ha én nem lennék tobb is lenne koztuk es ebben egymást " erősítgetik", viszonzás kolcsonosség megy folyamatosan nonverbálisan.
Ez is szakítóok nálam, mert nem akarok társaságban gyertyatarto szerepbe kényszerítve lenni a saját párom mellett. Ellehetetleníti az egész kapcsolatot. A társadalmi kontextusokat, azt hogy a teljes jogu párjaként legyek jelen es nem mint egy "utánfutó".
A mikromegcsalás már egy létező fogalom.
Részemről zero tolerancia van, és minden mikrocsalásnak számít, ami nem számít bele még a megcsalás fogalmába és nem csinálná egy vele megegyező nemű barátjával, ismerősével, idegennel. Tehát egy heteroszexuális pasi nem szokott flörtölni más pasival, nem szokta más ismeretlen férfiak szexi képeit lájkolgatni, gyűjtögetni, nem szokta gúvadt szemekkel, nyálcsorgatva, paraszt módra bámulni őket, stb. De az is, ha kibeszéli a párkapcsolatunkat, túl sok intim részletet árul el, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!