Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? Ettől tényleg ki kellett akadnia?
A barátnőmmel távkapcsolatban vagyunk. Ha épp külön töltjük az időnket, néha szexchatelünk, ilyenkor egymásnak írjuk le a fantáziáinkat. Gyakran előfordult, hogy a képzeletünkben egy harmadikat is szerepeltettünk (lányt), akivel a barátnőm, akinek van némi bi hajlama, eljátszadozhatott.
Csakhogy legutóbb, mikor egy közös ismerősünket képzeltük bele a szituba chatsex közben, leírtam, hogy én hogyan érnék hozzá stb., a barátnőm tisztára kiakadt, hogy én csak vele foglalkozhatok, és ha képzeletben más csajjal kéjelgek, akkor biztos a valóságban is megtenném.
Ettől tényleg ki kell akadnia? Főleg, hogy a hármas képzelgéseket amúgy ő kezdeményezte.
Eddig is volt nő a képzelgésben, de csak a barátnőd játszadozott vele.
Most meg egy ismerős, hozzá pedig te is hozzáértél volna. (Mindez képzeletben, értem.)
Ebből azt szűrném le, hogy a másikhoz vonzódsz a valóságban (ami így is van).
Így érthető, miért sértődött be.
Egyetértek az #1-el.
A valós, közös ismerős bevonása teljesen más kategória, mint egy képzeletbeli személy.
Hogy számítana egy fantázia megcsalásnak? Hagyjuk már ezt a hülyeséget.
Ami a barátnőd problémáját illeti: nyilván féltékeny lett, úgy érezte az ismerős jobban érdekel és ez rosszul esett neki. Normális, elég sokszor szokott probléma lenni emiatt a hármasból, még ha akarják is a felek.
Ilyenkor kell nagyon elgondolkozni, hogy ha fantázia szinten is így kiakad, ha te aktív részese akarsz lenni egy hármasnak, akkor mi lenne a valóságban! Eszedbe ne jusson belemenni.
Ő valószínűleg úgy képzeli, hogy ülsz a küszöbön, és nézheted őket.
Amikor távkapcsolatban voltunk, mi is gyakran fantáziáltunk ilyesmiről a párommal, de független attól, hogy én ezt sosem jeleztem neki, különösen figyelt arra, hogy ne essen ebbe a hibába. Mindig elmondta, hogy ez csak fantázia és ő a fantáziában is az én vágyaimat helyezi előtérbe. Sosem tett utalást arra, hogy hozzá akarna érni a másik nőhöz, sőt, mindig azt mondta, hogy a másik nővel csak egymással foglalkoznánk.
Fontos, hogy ehhez nagyon kell ismerned a párodat! A nők erre sokkal érzékenyebbek, kell nekik a figyelem és az, hogy úgy érezzék, a párjuk csak az övék és senki másé. (Nyilván ezt most csak a fantáziálásra értem, nem a beteges féltékenységre)
Pff. :D Nyilván, hiszen mégis hogy képzeled, hogy te ugyanazt a fantáziabeli megcsalást végigviszed, mint ő? Hiszen te az ő maszturbáló eszköze vagy, mit képzelsz, hogy te is mással való szexről akarsz fantázialni egy lélegző szextárgy társaságában? :D
Ő arra élvez, hogy őt (csak és kizárólag őt) két ember kényezteti/ő kényeztet, neked ehhez nincs jogod. Szerintem fel kellene ajánlanod, hogy kilépsz, hiszen egyértelműen jobban fekszik neki, ha te is csak egy használható tárgy vagy a fantáziában, nem egy ugyanolyan (szerinte felháborító) vágyakkal rendelkező, különálló ember.
#6 "Sosem tett utalást arra, hogy hozzá akarna érni a másik nőhöz"
Gyökér vagy. Minek kéne akkor 3., ha hozzá se érhet, rá se nézhet? Mikor ignorálnia kell, mintha ott sem lenne? Ha pedig csak te csinálhatod/akarod csinálni vele, minek kéne a párod?
Bszni akartok, de ostobák vagytok hozzá.
Az én barátom még arra is ügyel ha allo f.rokkal ebred vagy kívánja a szexet mindig azt mondja velem álmodott, rolam fantáziál, csak nekem áll neki fel stb
Holott én semmit meg sem szólaltam soha, alapbol ezeket mondja.
Mert én tudom rola hogy ő feltékeny lenne még arra is ha más pasival.álmodom, nem akar semmi ilyennel megbántani. Nagyon kényesen vigyáz még ilyen dolgokra is, hogy álomrol mit mond:D
Én aranyosnak kedvesnek rám figyelmesnek, tiszteletteljesnek tartom ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!