Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít, ha nem tudtam, hogy együtt voltunk?

Figyelt kérdés

Találkozgattam egy sráccal, megvolt az első csók. De nem volt szó arról, hogy együtt vagyunk. Az első csókot követő héten lefeküdtem valakivel.

Ezt követő hétnek megbeszéltem a sráccal (akivel csókolóztam csak), hogy ő úgy veszi, hogy együtt vagyunk attól a dátumtól kezdve, amikor először csókolóztunk

2022. máj. 18. 13:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Kinek a szemszögéből?

Ha te nyugodtan foglalkozol mással is, amíg valakivel csak kezdődnek a dolgok, akkor nem tartod annak.

A srác már komolyabbnak tartotta a dolgot, így ő egyből megcsalásnak tekintené.

Vagy szakíts a smárolóssal, vagy ne foglalkozz mással!

Döntsd el, hogy mit akarsz! Ha smárolóssal maradsz, akkor mondd el neki, hogy mit csináltál, és majd ő eldönti, hogy ez még belefér-e... :,D

2022. máj. 18. 13:33
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Nem.
2022. máj. 18. 13:33
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Nem voltatok együtt. Randiztatok.

Attól, hogy interjúzol, nincs munkaszerződés...

2022. máj. 18. 13:38
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sem az, de nekem is krva szarul esett volna a srác helyében és nem is kellenél tovább.
2022. máj. 18. 13:47
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

Neked írásos szerződés kell ahhoz, hogy elmondd: "együtt vagyunk"????

Csókolóztál, tehát együtt voltatok. A fiú helyében én azonnal kirúgnálak. De a másik férfi helyében se kellenél, hogy lefekszel velem úgy, hogy valaki mással is épp alakulnak a dolgok.

2022. máj. 18. 14:03
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez az elmúlt pár évben lett divat, hogy arra hivatkoznak férfiak és nők is egyaránt, hogy nem voltak együtt hivatalosan ha valakinek vaj van a füle mögött. Minden bántás nélkül kérdezem, hogy mi számít hivatalosnak? Közös kép az instán? Vagy ha a facebookon beállítjuk? Röhej az egész.
2022. máj. 18. 14:09
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Te biztos az idősebb generációhoz tartozol, mint ahogy én is. Nálam sem divat az ilyen viselkedés hogy valakit megcsókolok, aztán lefekszem mással, aztán meg visszatáncolok ahhoz akivel csókolóztam. Én ilyet soha sem csináltam (csinálnék). Én NEM ítélem el a kérdezőt, mert biztos még fiatal és határozatlan. Manapság amúgy is ilyen világot élünk, nem ő az egyetlen aki "így működik". Idővel ő is bölcsebb lesz, tanul a hibáiból. Egyébként meg nem szép dolog hülyíteni a pasikat. Könnyen visszanyalhat a fagyi.

2022. máj. 18. 14:15
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Na, ezért nem hempergek én fűvel-fával. Akivel már csókolózok, az már jelent nekem valamit. Ekkor pedig nem fogok mással lefeküdni. Vagy ha igen, akkor az addigi kapcsolat-kezdeményt tisztességesen lezárom.
2022. máj. 18. 14:24
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a csók elég komoly dolog, nem tudnék mellette mással talizni sem, nemhogy szexelni. De legalább tudjátok, hogy nem illetek össze.
2022. máj. 18. 14:26
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem, de egy elég féreg dolognak igen. Egyben sikeresen tönkre tetted egy ember világlátását, aki eddig bizalmat szavazott másoknak. Valószínűleg innentől sokkal kevésbé fog.
2022. máj. 18. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!