Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha nem tudtam, hogy együtt voltunk?
Találkozgattam egy sráccal, megvolt az első csók. De nem volt szó arról, hogy együtt vagyunk. Az első csókot követő héten lefeküdtem valakivel.
Ezt követő hétnek megbeszéltem a sráccal (akivel csókolóztam csak), hogy ő úgy veszi, hogy együtt vagyunk attól a dátumtól kezdve, amikor először csókolóztunk
Hát elviekben nem számít annak, de azért lehet nem ártott volna megbeszélni smacizás előtt hogy melyikőtöknek mi a szándéka. Gondolom nem komoly kapcsoaltot akarsz az illetőtől, ha közben mással témázgattál.
Amúgy egyáltalán miért releváns a kérdés? Én is szoktam ilyesmit csinálni néha, de nem agyalok rajta hogy minek minősül csak szimplán nem mondom el. 20/F
Mi is az első csóktól számoljuk a kapcsolatunk kezdetét, pedig nem beszéltük meg, hogy na akkor mostantól kapcsolatban vagyunk. Egyértelmű volt mindkettőnk részéről a szándék. Megjegyzem, én akkor sem akartam volna a másiktól semmit, ha már randizás közben másokkal is ismerkedne, lefeküdne...
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!