Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít, ha nem tudtam, hogy együtt voltunk?

Figyelt kérdés

Találkozgattam egy sráccal, megvolt az első csók. De nem volt szó arról, hogy együtt vagyunk. Az első csókot követő héten lefeküdtem valakivel.

Ezt követő hétnek megbeszéltem a sráccal (akivel csókolóztam csak), hogy ő úgy veszi, hogy együtt vagyunk attól a dátumtól kezdve, amikor először csókolóztunk

2022. máj. 18. 13:27
1 2
 11/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
89%
Szerintem elég szomorú, ha valakit megcsókolsz és utána nem tudod, hogy jártok-e. Mondjuk mindig is örök kérdés marad a mai fiatalok körében az, hogy mikortól számít járásnak egy kapcsolat, meg az, hogy mi a megcsalás. El kell döntened magadban mit akarsz és utána randizgatni. Majd legközelebb faxot küldenek neked, hogy tudd.
2022. máj. 18. 16:16
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

Hát elviekben nem számít annak, de azért lehet nem ártott volna megbeszélni smacizás előtt hogy melyikőtöknek mi a szándéka. Gondolom nem komoly kapcsoaltot akarsz az illetőtől, ha közben mással témázgattál.

Amúgy egyáltalán miért releváns a kérdés? Én is szoktam ilyesmit csinálni néha, de nem agyalok rajta hogy minek minősül csak szimplán nem mondom el. 20/F

2022. máj. 19. 04:10
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Mi is az első csóktól számoljuk a kapcsolatunk kezdetét, pedig nem beszéltük meg, hogy na akkor mostantól kapcsolatban vagyunk. Egyértelmű volt mindkettőnk részéről a szándék. Megjegyzem, én akkor sem akartam volna a másiktól semmit, ha már randizás közben másokkal is ismerkedne, lefeküdne...

31N

2022. máj. 20. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!