Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi számít megcsalásnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Nyilván a csók, szex és egyéb testi dolgok egyértelműen megcsalásnak számítanak. Most inkább az érzelmi részére vagyok kíváncsi. Nektek mi az a határ, ami egyértelműen piros zászló és szakítás?
2022. máj. 16. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
98%

Másik nővel lelkizés, intim dolgok kibeszélése, az aktuális párja ócsárolása, stb.

Aki ezt megcsinálja, annak érzelmileg már nem jelentesz semmit.

2022. máj. 16. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmi megcsalás, tehát amikor már érzelmi értelemben többet jelent neki a másik.
2022. máj. 16. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy komoly kapcsolatod és másfelé fordulsz, azt már tekinthetjük megcsalásnak, mert kikerült a középpontból. Van olyan csók, szex, ami nem feltétlenül jár komoly érzelmekkel csak vágyakkal, mégis megcsalásnak számít, mert létrejött. Ettől még nem komoly a kapcsolat, de a félrelépés megtörtént.
2022. máj. 16. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Irogatás, hívás, találkozás titokban. Közben a párodat ócsárolod egy ellenkező neműnek, hogy lusta, nincs szex és persze közben flörtölgetés stb. Szóval minden olyasmi, amit eltitkolsz a párod előtt.
2022. máj. 16. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

A csalás - jogilag - azt jelenti, hogy átverünk valakit, hazudunk önös szándékból. Szerintem minden megcsalás, amit egy harmadik személlyel, a partnerünk tudta nélkül teszünk, mert tudjuk, hogy nem tolerálná - és ez az utóbbi mondat itt a fontos.

Tegyük fel, hogy a partnerem nem tűri el, hogy más nőkkel/férfiakkal beszélgessek négyszemköz. Ha én a tudta nélkül ezt mégis megteszem, mondván ez teljesen elfogadott dolog, akkor megcsalom. Ezzel szemben, ha őt nem zavarja, hogy másokkal szexelek a tudta nélkül, ebben meg is egyeztünk, akkor, ha én minden héten mással dugok, az nem megcsalás.

Az ilyen kérdéseket épp azért csak addig tartom okénak, ameddig valaki példát, kapaszkodót keres az értékrendek közötti eligazodáshoz. A "kinek van igaza" kérdést eldönteni ennél sokkal egyszerűbb: tudtad, hogy a párod nem tolerálja, suttyomban mégis megtetted? Akkor megcsalás.

2022. máj. 17. 08:57
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha állva csinálod, akkor elvileg nem feküdtél le vele!
2022. máj. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!