Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít , ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít , ha egy másik férfival telefonálok vagy Interneten írunk egymásnak ?

Figyelt kérdés

2022. máj. 3. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Az időjárásról beszélgettek, vagy munkáról, vagy atomfizikáról, vagy szexuális témákról? Ennyi infóból honnan tudhatnánk, hogy mi a helyzet?
2022. máj. 3. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmerül a kérdés, valószínűleg olyat csinálsz, ami túl megy a kapcsolatotok normáin, határain. Tehát, ennek fényében gondold újra a kérdést.
2022. máj. 3. 13:26
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Általános dolgokról szoktam beszélgetni ez nem megcsalás!
2022. máj. 3. 13:27
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Konkrétan nem megcsalás, de bőven elég indok, hogy kib.sszon a párod.
2022. máj. 3. 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Honnan az ismeretség? Ha gyerekkori barát, volt iskolatárs, volt vagy jelenlegi munkatárs vagy efféle, és nem napi szintű a kapcsolat, akkor részemről oké lenne. De ha pl. interneten ismerkedne férfiakkal, vagy minden nap félórás csevej fülig érő szájjal, kuncogással halkan a másik szobába elvonulva - na akkor kivágnám, mint a sz...ó macskát.
2022. máj. 3. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5: tuti az utóbbi.
2022. máj. 3. 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno exem megcsinálta ezt. Elkezdett lightosan beszélgetni az egyik munkatársával. A munkatársból 1 hónap után "barát" lett, utána pedig meg is csalt vele :D. Szóval nekem egy ilyen mindennapi beszélgetés egy másik sráccal csak akkor férne bele ha már legalább 8-10 éve barátok. Egyébkent kukázva lenne a csaj. Mégegyszer nem játszom el a dolgot :D.
2022. máj. 3. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Tud róla a párod? :) miért titkolod? :)
2022. máj. 3. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ha titkolja valaki a párja előtt, nem meri megmondani neki, akkor lehet megcsalás.

Ismertem ilyet én is. Folyton ezt tette a férjével, aztán jött a kávézás, kézfogás, arckép küldés aztán 1x csók is... és ez nem 1 fickóval hanem mindig mással. Vagy 3-4el eljátszotta. Úgy volt vele, hogy ha nem fekszik le akkor az nem megcsalás... Kinek mi. Én ezek egyikéért is kibuknék ha hátam mögött csinálná valaki.

2022. máj. 3. 22:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyugodt szívvel megmutatnád a párodnak amit beszéltek, akkor nem.

Ha nem mernéd megmutatni, akkor igen.

2022. máj. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!