Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak szerintetek? Hol vannak a határok.
Ha ül vagy áll az nem csak ha fekve csinálják. Mert akkor már lefeküdt mással.
😂😂
Nálam már a szivecskés üzenetek meg a "mit csinálnék veled, ha nem lenne barátnőm" műsor is a kapcsolat végét jelenti. Az idegenekkel sexchatelés/sexcamozás is és minden, amire nem lenne büszke, ha én is ott állnék a háta mögött vagy én is ezt tenném vele.
De a másik után való folyamatos kajtatás is elég szánalmas szerintem. Mikor valaki viszket, hogy minden nap beüljön valahova és chatelgessen a béefefkéjével a hátam mögött.
Meg például az is, ha a kapcsolatban felmerülő problémákat másnak teregeti ki és másnak hisztizik arról, hogy milyen csúf gonosz vagyok, ahelyett, hogy leülne velem megbeszélni a dolgokat és első körben kettőnk között kezelnénk ezt a témát.
Igen, nekem is vannak barátaim, akikkel szívesen töltök időt, akiktől érzelmi támaszt várok és akik részesei az életemnek. De a párom mindig egy fokkal jobban. És amíg nem szakítok a párommal, addig ő tud mindenről elsőnek, ő az elsődleges emberem mindenre és vele dolgozom a problémáinkon, nem másoknak szidom, másokban reményt keltve, hogy ingatag a kapcsolatom. Miért? Mert szerintem a megcsalás ott kezdődik, hogy bevallod a külvilágnak, hogy az ember, akivel épp vagy, valahogy mégsem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!