Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak szerintetek? Hol vannak a határok.
9
Köszi, de azt majd ÉN eldöntöm, hogy a saját párkapcsolatomban mi számít megcsalásnak.
Pár hónapja voltunk együtt a párommal, mikor lefektettük ezeket a szabályokat, magyarul tudja, hogy mit kell átlépnie ahhoz, hogy vége legyen köztünk a kapcsolatnak, függetlenül attól, hogy szerinte az hülyeség vagy nem. Mert nem az számít, hogy én mit tartok jogosnak, hanem hogy annak hol a határ, akit megbánthatok a tetteimmel. Lehet, hogy az egyik fél van, amit nem tart megcsalásnak vagy lazábban kezeli ezt a kérdést, de mi pl. mindig a szigorúbb fél szabályaihoz igazodunk, mert az magábafoglalja a másik fél szabályait is.
A #7-es szépen összefoglalta. Felőlem panaszkodhat rokonnak, vagy azonos nemű barátoknak, hogy ez rossz az rossz a kapcsolatban, de ellenkező nemű barátnak kiteregetni a szennyest tényleg felhívás lehet a keringőre.
Nem vagyok rá büszke, de így lettem szerető, hogy a nő elkezdett panaszkodni, lehordani a párját. Nem mertem lépni, mert volt párja...végül félreérthetetlen lett a dolog, hogy bejövök neki.
Számomra a "lelki megcsalás" rosszabb is. Mert ha "dugnak" egyet, akkor oké arra az ajtó, látni sem akarom. De ha hosszú ideig menne a chatalés a hátam mögött, akkor az fájdalmasabb lenne, főleg ha beleolvasnék az üzikbe...
Sz*pás, kinyalás, dugás, anál...
A többi csak (női) hiszti, probléma generálása abból, ami nincs...
Férjem mellett beleszerettem egy másik nőbe, nagyon szerettem,és ő is engem,de semmi sem történt közöttünk.. (férjemmel akkor volt egy nehezebb időszakunk)
Így tiszta a lelki ismeretem.
Utólag elmondtam neki, részletesen..
Rosszul esett neki valahol,de megértette.
Azóta csodálatos a házasságunk.
He flörtölne mással vagy rejtegetné, hogy másnak írogat vagy mással találkozik.
Nekem ezek már nem férnek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!