Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi számít megcsalásnak szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak szerintetek? Hol vannak a határok.

Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 20:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

9

Köszi, de azt majd ÉN eldöntöm, hogy a saját párkapcsolatomban mi számít megcsalásnak.

Pár hónapja voltunk együtt a párommal, mikor lefektettük ezeket a szabályokat, magyarul tudja, hogy mit kell átlépnie ahhoz, hogy vége legyen köztünk a kapcsolatnak, függetlenül attól, hogy szerinte az hülyeség vagy nem. Mert nem az számít, hogy én mit tartok jogosnak, hanem hogy annak hol a határ, akit megbánthatok a tetteimmel. Lehet, hogy az egyik fél van, amit nem tart megcsalásnak vagy lazábban kezeli ezt a kérdést, de mi pl. mindig a szigorúbb fél szabályaihoz igazodunk, mert az magábafoglalja a másik fél szabályait is.

2022. jún. 16. 12:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A #7-es szépen összefoglalta. Felőlem panaszkodhat rokonnak, vagy azonos nemű barátoknak, hogy ez rossz az rossz a kapcsolatban, de ellenkező nemű barátnak kiteregetni a szennyest tényleg felhívás lehet a keringőre.

Nem vagyok rá büszke, de így lettem szerető, hogy a nő elkezdett panaszkodni, lehordani a párját. Nem mertem lépni, mert volt párja...végül félreérthetetlen lett a dolog, hogy bejövök neki.

Számomra a "lelki megcsalás" rosszabb is. Mert ha "dugnak" egyet, akkor oké arra az ajtó, látni sem akarom. De ha hosszú ideig menne a chatalés a hátam mögött, akkor az fájdalmasabb lenne, főleg ha beleolvasnék az üzikbe...

2022. jún. 16. 15:06
 13/19 smidla válasza:
100%
A 11-essel értek egyet. Páronként, emberenként változó. Van akinek az is megcsalás, ha ránézel egy másik nőre / férfira. Mások meg nyitott kapcsolatban élnek, és fantasztikusan érzik magukat. Ki mit szeret, kinek mi fér bele, ezért teljesen felesleges vitázni, hogy "de szerintem meg...".
2022. jún. 17. 01:01
 14/19 anonim válasza:
27%

Sz*pás, kinyalás, dugás, anál...

A többi csak (női) hiszti, probléma generálása abból, ami nincs...

2022. jún. 17. 09:57
 15/19 anonim ***** válasza:
20%
Igaza van a #14nek
2022. jún. 17. 12:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Férjem mellett beleszerettem egy másik nőbe, nagyon szerettem,és ő is engem,de semmi sem történt közöttünk.. (férjemmel akkor volt egy nehezebb időszakunk)

Így tiszta a lelki ismeretem.

Utólag elmondtam neki, részletesen..

Rosszul esett neki valahol,de megértette.

Azóta csodálatos a házasságunk.

2022. jún. 17. 16:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

He flörtölne mással vagy rejtegetné, hogy másnak írogat vagy mással találkozik.

Nekem ezek már nem férnek bele.

2022. jún. 17. 23:42
 18/19 Senior Séf ***** válasza:
75%
Minden megcsalás, amit a párod helyett másra "pazarolsz"; legyen az gondolat, érzelem, vagy tett.
2022. jún. 18. 16:53
 19/19 anonim ***** válasza:
25%
Egyénfüggő, de a 8#-as válasszal tudok a leginkább egyetérteni. Ha például megbeszéljük a párommal, hogy egyikünk, vagy mindketten lehetünk együtt másokkal is és meg van a szabályrendszere a dolognak, meg a megfelelő szintű kommunikáció, akkor kizárólag az olyan dolgok jelentenek hűtlenséget, amiről az egyik fél úgy gondolja, hogy titkolnia kell a másik elől.
2022. jún. 20. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!