Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít a lenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít a lenti sztori?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most lesz kb fél éves kapcsolatom. Nagyon szeretem a párom, csak az a baj velem, hogy hajlamos vagyok a fellángolásra amitől borzasztó rosszul tudom magam érezni. Nem szeretnék semmi rosszat tenni ami miatt vége lesz a kapcsolatomnak, nem bírnám ki.

Egyik fiú ismerősöm ráült a biciklimre akinek bejöttem állítólag néhány hete. Én igyekszem távolságtartó lenni mióta ezt tudom és kerülni, nem társalogni vele, de valahol mindig felbukkan. Na ez mindegy is…Mikor mentem volna a biciklimhez, hogy megyek haza (akkor már nem volt ott a srác) végig szaladt az agyamon, hogy így jó lesz ráülni arra a biciklire, hogy ő is rajta ült. Nem tudom, egy pillanatnyi vonzalomnak gondolom, aztán igyekeztem elhessegetni a gondolatot meg még le is töröltem az ülést, hogy megnyugtassam magam, hogy tettem ez ellen a gondolat ellen. De aztán végülis hazáig továbbra is kellett hessegetnem a gondolatot. Igyekszem a továbbiakban távolságtartó lenni azzal a sráccal amennyire csak tudok, mert nagyon fontos nekem a barátom. Nagyon szörnyű ember vagyok?

Sajnálom, ha nagyon gáz vagyok ettől, én sem éppen élvezem, igyekszem tenni a fellángolásaim ellen, csak nem tudom még hol kezdjem. A mostani barátomban minden megvan ami kell, nem is tudom mással elképzelni az életem, egyik sem múlja felül őt, csak néha idétlen vagyok amit én magam is észre veszek és szégyellem magam.

2022. júl. 10. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%

Vannak a párodnál jobb pasik. Nem a legjobbal vagy, nem az "aduásszal".

Ha valami über tuti jopasival lennél szerelmi kapcsolatban, akinél a legtöbb pasi csak bénább nyomibb csúnyább lenne, akk nem agyalnál.

2022. júl. 10. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Folyt Pl Berkit se csalták. Vmit tud ő is..
2022. júl. 10. 20:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Különbséget tudok tenni fellángolás és szerelem között. Vele is így jöttem össze. Eleinte nem akartam tőle semmit, aztán néhány napon belül nem akartam távol lenni tőle. Mással ilyet nem érzek
2022. júl. 10. 21:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nagyon messze van a megcsalástol.

Mindenkinek vannak kósza gondolatai

2022. júl. 10. 21:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Meg nem is szeretnék. Mindenem meg van mellette ( nem pénz szempontjából ) hanem annyira kitart mellettem akármi is van és én is mellette. Aki ismer és lát nap mint nap az látja mennyivel másabb vagyok mióta vele vagyok. Csak ezek a hülyeségek ne lennének a fejemben. Kislányként igen elnyomott voltam, egy fiútól sem kaptam semmilyen figyelmet, most nőiesedtem most kapok. Valószínű ez tetszik. Csak egy bizonyos pont után már nem érzem előnyösnek ezt. Szóval nem a barátommal van a baj
2022. júl. 10. 21:04
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

Te most minden nap ki fogsz írni egy ilyen hülye kérdést?🤦🏽‍♀️ Mire számítsunk? Troll vagy? Túl hosszú a nyári szünet?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2022. júl. 10. 21:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Sokszor azt érzem nem is vagyok jó barátnő és komoly kapcsolat sem való nekem. És bár vannak néha ilyen fura érzelmeim nem tudom elképzelni azt, hogy mással legyek, úgymond ,,kiéljem magam”. Mindig is hosszútávú kapcsolat kellett és vele jó ez, csak bűntudatom van, hogy valamit nagyon nem jól csinálok
2022. júl. 10. 21:07
 8/14 A kérdező kommentje:

Hogyne, ilyen unalmas az életem 😂🤦🏼‍♀️

2022. júl. 10. 21:10
 9/14 anonim ***** válasza:
15%

Mindig lelontoznak es mindog nekem van igazam mert be szokott igazolodni.

Ha jopasival lennél nem lennenek ilyen "fellángolásaid" másokra. Amugy ez nem az. Csak annak hiszed.

2022. júl. 10. 21:14
 10/14 A kérdező kommentje:

Én inkább gyerekesnek tartom magam mint nem jó pasival vagyok. Ha tényleg vele lenne a baj ki is léphetnék a kapcsolatból, de nem akarok.

Természetesen én a te álláspontodat is tiszteletben tartom, vannak élethelyzetek amikor ez igazolódik be, de ez egyénfüggő

2022. júl. 10. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!