Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztorikra vagyok kíváncsi, ki hogyan bukott le?
1. A közösen vásárolt óvszerből hiányzott 2 db (nem velem használta el).
2. Elolvastam az üzeneteit, mert gyanúsan viselkedett. Ott konkrétan a csajjal megbeszélték, hogy kinek mikor lenne alkalmas az időpont egy dugásra. Többször is.
3. Find my Friends alkalmazással láttam, hogy valami istenháta mögötti faluban van pár óráig, ahol tudtommal nem lakott semmilyen ismerőse vagy családtagja. :D
(Gyanakodtam már egy ideje, vagyis inkább zavart már egy ideje, hogy a csaj rá volt kattanva, a barátomban viszont bíztam.)
Egy délután sírva hívtam, mert egy rokonom kórházba került, és nagyon aggódtam érte. Annyit mondott, hogy épp főz, ha végzett, visszahív. Természetesen nem hívott. 4-5 órával később az okos haverja felrakta a képeket facebookra a 'buliról', ahol a csaj épp az ölében ült és puszilgatta.
Volt egy exe, akivel sokat veszekedtem a kapcsolatunk alatt, napi szinten, mert szívecskéket írt a barátomnak meg írkált neki stb, de barátom állította, hogy nincs semmi, a csillagos eget is lehazudta volna nekem.
Aztán egyik nap visszahallottam a csaj barátnőjétől, hogy ők még amúgy együtt vannak mindig.. na barátomon számon kértem, aki felhívta az exét telefonon előttem és letisztázták a dolgot, hogy nincs semmi. Végül más miatt szakítottam vele, de a sors iróniája, hogy instagrammon 2 hónappal később tök véletlen ráakadtam a csajra, ahol közös képek voltak akkori időből mikor együtt voltam a pasival és a csaj az ő szobájában pózolt a képeken:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!