Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan bukott le exetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bukott le exetek, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Tipikusan úgy viselkedett, ahogy ilyenkor egy nő szokott.

Mindenbe beleköt, vergődik stb.

Belenéztem a levelezésébe, aztán ott virított minden.

2016. febr. 27. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Hasonló volt mint az elsőnél.

Állandó kötekedés, majd megkérdeztem, hogy miért kell hülyének nézni a másikat? Ennyi elég volt, nem volt miről tárgyalnunk. Láttam előtte 2 nappal az egyik randin, de akkor még nem szóltam neki.

2016. febr. 27. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nyomozott utanam, mindig tudnia kellett, hogy hol vagyok, mindig beszelnunk kellett es tudnia kellett a face jelszavamat is. Ugye az kiabal akinek a haza eg. Egyebkent o is kotekedos volt, es ezeket csak utolag tudtam meg mastol, mikor mar reg nem voltunk egyutt.
2016. febr. 27. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Megmondta, hogy randija van a volt csajaval.
2016. febr. 27. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
A szeretője (akivel egyébként barátnők voltunk...) elmondta, mert megtört, nem bírta tovább titkolni.
2016. febr. 27. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Elromlott a mobilom. Mondta, hogy ameddig intézek másikat, addig ad nekem egyet, ami ott hever a cégnél használaton kívül tartaléknak. Már hetek óta nálam volt, mikor felmentem egy társkeresőre, hogy deaktiváljam valahogy a hatalmas mennyiségű spamet, amit folyton küldtek(badoo). Meglepetésemre a az exem fiókjába csöppentem és rengeteg undorító levelezt találtam. Csak arra nem ment rá, aki nem mozgott.
2016. febr. 27. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Racionálisan gondolkodom, nem hiszek az ezoterikus marhaságokban, de ezt megálmodtam.:-) El is mondtam neki, poénként, ő kicsit döbbenten vihorászott rajta velem (utóbb tudtam meg, hogy megkérdezte pszichológus haverjától, létezhet-e ilyesmi), aztán úgy fél évvel később elmesélte, hogy valóban úgy történt.
2016. febr. 27. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Gyanus volt,hogy meg a wcre is hordja magaval a telojat (akkor meg nem volt okostelo) ,eljar nelkulem bezselezett hajjal,beparfumozve "motorozni"... ezen felbuzdulva amikor smst kapott elolvastam...mire odaszaladt es kikapta a kezembol a telojat majd mikor megkerdeztem miert kapsz Te az osztalytarsnomtol smst :benyogte hogy hulye vagyok..rosszul latok.. annyira feltekeny vagyok ,hogy bekepzelem... ;)
2016. febr. 27. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A love.hu-s nyomorék pasi megcsörgette messenger-en, ami az itthoni táblagépen is becsörgött, mivel bejelentkezve maradt véletlenül. S bár életemben nem néztem bele egyik barátnőm levelezésébe sem, így, az éjszaka közepén, amikor ő bulizni ment, a pofámba virítottak az üzeneteik.

Pár hétre rá persze kivágta a don Huan. He-he. Utána kapart tovább a társkeresőkön.

Már nem élünk együtt, azóta csak az undor maradt meg, de egyszer az is elmúlik.

2016. febr. 27. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!