Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Menthető még az a házasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthető még az a házasság, ahol az egyik fél fellángolást érez egy harmadik személy iránt?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok?

2022. máj. 9. 22:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
68%

Akkor egyetérthetünk abban, hogy nem értünk egyet. Nem úgy írom ezeket, hogy 1-2 éves tinikapcsolatom van.

12 éve vagyok együtt a házastársammal, és el sem tudnám képzelni, hogy valaha tudnék mellette mást szeretni. Lehetetlen. És ezzel nem csak én vagyok így.

Ha te hiszel abban, hogy egy ember szerethet úgy egy 3. Embert, hogy a párját is szereti mellette, az a te dolgod.:) Akkor maradjunk annyiban, hogy mások vagyunk, másképp gondolkodunk/érzünk és ennyi.

2022. máj. 11. 15:57
 22/24 anonim ***** válasza:
76%
A fellangolas semmit nem jelent. Azt mondják - és szerintem is így van- ha egy férfi fel even belül nem hagyja el a szeretője miatt a feleségét akkor az már nem is fogja, mert az asszony az igazi!
2022. máj. 12. 01:05
 23/24 anonim ***** válasza:
89%

20-as: annyira egyetértek. Én is voltam már ilyen szituban, egyszerűen az új szerelem egy annyira más állapotot ad, 20 év házasság után, mintha újra színes lenne minden. De közben meg ott van a házasságod, nem akarod elveszíteni a biztonságot, az addig felépített életedet. Csak egy kicsit szeretnél újra "élni", szeretni, szerelmesnek lenni. Mámorító érzés, de sajnos bennevan ott hátul a kisagyában az embernek, hogy ezt nem szabadna. Csak a kisagyát olyankor letakarja az ember egy fekete ponyvával, ne mormolja már a sok hülyeséget. Majd lesz valahogy.

Aztán még mindig szerelmesen elkezd rettegni, hogy kiderül. És akkor mérlegre teszi mennyit ér meg az új szerelem. És általában könnyűnek találtatik. Fájó dolog. De egyszer minden véget ér, és ezt már a kaland kezdetén tudja az ember.

2022. máj. 12. 10:58
 24/24 anonim ***** válasza:
77%
23-as ,így van bizony.Csak akik nem élték még át, nem tudják hogy megy ez.
2022. máj. 17. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!