Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető még az a házasság, ahol az egyik fél fellángolást érez egy harmadik személy iránt?
Persze.
Neha fellangolast erzek egy frissen megismert ember miatt, 3 nap mulva mar eszembe sem jut.
Ha az illeto kozeli barat, ismeros, az nehezebb eset.
Szerintem esettől függ. Nem mindegy, milyen személyiségű az a fél, aki a fellángolást érzi, milyen volt előtte a kapcsolat. Mert pl. én az előző kapcsolatomban éreztem más iránt fellángolást, és akkor döbbentem rá, mennyire el volt laposodva a kapcsolat - és miután ezt megbeszéltük, és tettünk is érte mind a ketten, sokkal jobb lett a kapcsolat és volt még 2 kifejezetten jó évünk (és nem harmadik vetett utána véget a kapcsolatnak, hanem egyéb lelki dolgok). De van olyan ember is, aki csak az iránt érez bármit is, akitől akar valamit párkapcsolati szempontból / akit tényleg úgy szeret... akkor meg veszett fejsze nyele a toldozgatás-foldozgatás.
Én azt tudom tanácsolni annak, aki elkezdett vki más iránt vonzódni, hogy ne lépjen a harmadik fél felé (nyilván érthető keretek között, pl. ha kolléga az illető, nyilván beszélnie kell hozzá), várjon pár hetet, hónapot, nézze meg, változik-e a helyzet és közben vizsgálja át alaposan, hogy valami van-e / történt-e a kapcsolatában, ami miatt máshol keresne izgalmat, örömet, visszaigazolást, bármit.
Attól függ hogy a házastársak mit éreznek egymás iránt.
És nem kell a púder,jó házasságban is előfordulhat fellángolás valaki
irányába.A kérdés csak az,mi a folytatása.
Igen, menthető. A fellángolás idővel elmúlik, ha lett valami, pl. megcsalás, akkor a megcsaló fél később rájön hogy mekkora hülyeséget csinált, és mit tett kockára a kalandért. Ha nem csalta meg a másikat az, aki fellángolt egy 3. fél irányában, akkor szerintem nehezebben csillapodik le ez az érzés (fellángolás), mert akkor építget az illető egy ideát arról, akibe szerelmes lett, de a tényeket nem kapja meg. Szóval az epekedés tovább tarthat, viszont a lelkiismeret tiszta marad.
A házasságban lévő másik fél remélhetőleg ebből mit se vesz észre, de persze észre fog, akár meg is beszélhetik, vagy csak azt érzi, hgy a házastársa megváltozott, közömbös lett iránta, talán észreveszi magát , elkezd teperni valamilyen szinten, így aztán közelebb kerülhetnek egymáshoz.
Honnan tudod, hogy fellángolás?
A másik mondta? Azt ne hidd.
Vagy Te vagy, aki fellángolt?
Mérlegelj.
17. Mármint szerinted ilyenek.
Mert 25 évnyi házasság után bizony előfordulhat hogy fellángolsz valaki új
felé,és attól még ugyanúgy szereted a társad mint addig.Maximum te nem
éltél még annyit hogy erre rájöjj.
Hidd el hogy adódhat ilyen szituáció, és ezt pont olyanként tudom alátámasztani, aki ugyanazt vallotta mint te. Sőt, tovább megyek,
két embert is lehet szeretni egyszerre,csak másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!