Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen üzenetváltást tudsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen üzenetváltást tudsz idézni, amivel lebuktál, hogy megcsaltak/megcsaltad a párod?

Figyelt kérdés

2022. márc. 11. 10:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

Ezt a sztorit kettészedném.

Első: alja féreg, aki terhes nőt csal meg.

Kettő: éppen ez az egyébként, ha egy pasinak állandóan a féltékenykedést kell hallgatni, az tönkreteszi idegileg.

2022. márc. 13. 09:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki félrejár mit vár?

Ugy birom mikor a megcsalok várnak el bizalmat. Mire fel mégis?

2022. márc. 13. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Te is tudod jól, hogy van bőven betegesen, a semmire féltékeny nők. Aztán ha tényleg megcsalják őket egy idő után, akkor igazolva érzik magukat.

Nekem az egyik exem azért volt a semmire féltékeny már az elejétől kezdve, mert őt az előző kapcsolatában megcsalták. Ezzel mégis mit lehet kezdeni? Soha nem csaltam meg, csak szimplán szakítottam vele, mert a beteges kontrollmániájával tönkrevágta a kapcsolatot.

2022. márc. 13. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Nem voltam féltékeny,100%ig bíztam benne,a jeleket sem vettem észre annyira szerettem. Előtte kb egy héttel mondtam neki,(mert ő féltékenykedett),hogy tudja jól soha nem csalnám meg,és tudom,hogy ő sem engem. Aztán jött a hideg zuhany.
2022. márc. 13. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kollégám szeretője "Főnök" néven volt elmentve a telefonjában. A kertben nyírta a füvet, amikor kapott egy üzenetet a főnöktől, hogy "Meztelenül ülök a kádban, egy pohár pezsgőbel és rád gondolok". A felesége vitte oda neki a telefont, hogy nem is tudta, hogy a főnöke b.zi... 😀 Elváltak, a kollégám a főnökkel él...😀
2022. márc. 13. 23:50
 16/16 anonim ***** válasza:

#8 Mesélj még, kérlek!

1-es vagyok, az 5 év alatt egyetlen egyszer nem voltam féltékeny, egyetlen szóval nem vontam kérdőre soha, mikor azt mondta, hogy inkább átmenne a haverokhoz, pedig volt olyan, hogy konkrétan megbeszéltük, átjön és előtte 10 perccel szólt, hogy inkább menne a haverhoz autót szerelni. Mindent csendben elfogadtam, mert vakon szerettem. Aztán, mikor már a saját haverjai mondták, hogy nyissam már ki a szemem, akkor esett le, hogy a sok "autószerelés", "szobafestés", "favágás" és egyéb indokok mögött ugyanaz a nő volt mindvégig. (Akinek mellesleg külföldön dolgozott a férje, hogy őt és a két kisgyereket eltartsák.)

Na most akkor hogy is van ez? 🤔

2022. márc. 16. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!