Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden tökèletes egy friss házasságban akkor miért csalja meg a férj a feleséget?
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 19:53
1/16 anonim válasza:
Mert nem tökéletes minden? 🤷🏼♀️
3/16 A kérdező kommentje:
5 evig harcolt értem hogy váljak el, és legyek a felesége. Elváltam. Lett egy gyerekünk és anyagi jólét is van, erre kettő év házasság után megcsal
2022. febr. 24. 19:59
5/16 anonim válasza:
baromság amit írnak, hogy valami nem tökéletes. ez totál random. jön valami izgalom és elviszi az embert. akkor is ha tiszta fejjel nem akarná. nyilván nem mindenkinél, de van aki ilyen.
mindenesetre nem irigyellek :(
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
Rengeteg férfiaval beszélgettem. Akik megcsalnak azoknál otthon kevés a szex vagy a nejük prűd. Olyan válasz nem volt ahol minden masnap van szex es megcsalja. Szóval Neked kell tudnod...
9/16 anonim válasza:
Mert összeilletek, kettőtöknek összesen nincs egy fél gerince :D
10/16 anonim válasza:
Minden tökéletes, csak épp a férj nem az 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!