Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Violett31 kérdése:
Megcsalás ha friss 2 év házasságban a férj belebonyolodik egy ismerkedésbe a kolleginájával? Illetve ez így szerelem a részéről? Irantam
Figyelt kérdés
Úgy értem volz itt üzenetezésbszemélyes vallomás erzelmekről.vállás felajanlása,randevú puszi kérése.többszöt rájött mit tesz de nem tudott leálni.lebuktak így most engem akar újra. Hogy csak tévedett hogy csak kívancsi volt.hogy nem tette volna meg vele meg a csokot sem.2020. jan. 23. 18:03
1/12 anonim válasza:
Másba szerelmes akkor mi a kérdés? Aki téged szeret az nyilván nem fog másba beleszeretni. Hozzá sem kellett volna menni mert ha 2 év után már ilyen érzelmei vannak más iránt akkor már házasság előtt sem szeretett téged.
2/12 Noren1989 válasza:
A központozás, meg némi átgondoltság sokat dobna az írásképeden.
Szóval, összegezve.
Két éve vagy házas, a palid meg ismerkedik.
Na szerinted ez megcsalás?
Naná, hogy az, Babám.
3/12 A kérdező kommentje:
Szia neharagudj az írásomért
Elég rossz idegállapotban vagyok mostanság
2020. jan. 23. 18:29
4/12 anonim válasza:
Olvashatatlan, amit idehánytál.
5/12 anonim válasza:
Az első adandó alkalommal lelep valakivel, ez igy abszolut megcsalás, ó nem csokolta volna meg, de érzelmekről meg válásról beszélt... Hát persze
6/12 anonim válasza:
Na, akkor mondom.
Az, hogy mondta téged akar nem jelent semmit.
Azért mondta mert lebukott.
Az is kamu hogy "nem tette volna meg".
De. Megtette volna. És meg is fogja tenni.
Ha nem most (mert lebukott) akkor máskor.
Én sok energiát nem tennék ebbe a házasságba .
Kicsit túlértékelted a "férjed".
7/12 Noblesse Oblige válasza:
Szerintem ez a házasság sokat nem ért már az igen kimondásakor sem. Ha 2 év után ott tartotok, mint más 15-20 év után...
Enged el...
9/12 anonim válasza:
Ez kanosság nem szerelem, akkor is, ha nem úgy van csomagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!