Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet paranoiás vagyok, de lehet nem, és viszonya van a férjemnek. Lenn leírom, mi történt. Ti gyanakodnátok viszonyra, vagy nem, a helyemben? És hogy kéne kiderítenem, mi az igazság?
Tehát régóta emlegetett egy munkaügyi utat, ahová majd jövő év elején télen megy 2 hétre. És a minap lebukott, hogy nem is munkaügyi út lesz, hanem 2 főre foglalt utazást, egy csodálatos, igen távoli hotelbe, ahol meleg van télen. Mondtam neki, hogy láttam a foglalást, és elképesztő a hotel, és csalódott, hogy lelepleződött a meglepi. Mert hogy nyilván valójában magunknak foglalt utat a gyerekek nélkül.
De aztán a barátnőm felvetette, mi van, ha nem is volt semmilyen meglepi, se nem is volt semmilyen munkaügyi út, hanem csak egy dolog volt mindig is: van szeretője, és azzal akart menni. Jól össze is vesztünk a barátnőmmel, de azért meg kéne valahogy győződni az igazságról.
Egy másik barátnőm szerint meg lehet az a barátnőm a szerető, amelyikkel összevesztem... Ez röhejes vád, de emiatt meg elkezdtem erre a barátnőmre gyanakodni, amelyik megvádolta a másik barátnőmet, amelyikkel összevesztem. Mert ez a barátnőm, amelyik megvádolta a másikat, hogy ő a szerető, külsőre sokkal inkább a férjem esete, mint az a barátnőm, amelyikkel összevesztem.
Hogyha tényleg van viszonya a férjemnek, és tényleg vele ment volna és nekem munkaügyi utat hazudott volna, és a szeretője olyasvalaki, akit ismerek, akkor bizony lehet az a barátnőm az, amelyik megvádolta azt a barátnőmet, amelyikkel összevesztem. Mert amelyikkel összevesztem, az nem lehet szerető, nem néz ki hozzá elég jól. Bár tudom, nem szabad alábecsülni a vonzerőt, sokszor nem szép nőkből lesznek a szeretők, de ő egyszerűen tényleg nem úgy néz ki, higgyétek el. Folyamatos bajban van a férfiakkal, mert senkinek nem kell.
De lehet nincs is viszonya a férjemnek, remélem így van, és úgy van ahogy gondolom: meglepetésutazást szervezett kettőnknek.
Nagyon sajnálom! :(
Tudom most nehéz de jobb, hogy kiderült valahogy..
A foglaló emailt mentsd el (továbbíttasd egy olyan email címre, amelyre a férjednek nincs hozzáférése, és nyomtasd is ki). S készülj fel egy, lehetőleg higgadt, őszinte beszélgetésre a férjeddel arról, hogy hogyan tovább. Ezen belül arra az eshetőségre is, hogy még esetleg továbbra is tagad, s ez esetben mit teszel. Bár én nem hinném, hogy tagadni lehet a bizonyíték fényében, hacsak nem néz teljesen hülyének. Ezt már nem lehet sehogyan sem kimagyarázni, s nincs az a válóperes bíró, aki egy ilyen magyarázkodásnak hinne.
A legvalószínűbbnek sajnos azt tartom, hogy ez a titkos kapcsolata azzal a nővel már nagyon komoly. Ha egy férfi kettesben el akar utazni egy távoli országba 2 hétre egy 3 gyerekes anyukával, akkor nem futó kalandról van szó, hanem vele tervezi a jövőjét, s az a másik nő is így gondolja ezt. Csak a férjednek eddig nem volt bátorsága, hogy eléd álljon és megmondja neked, hogy el akar hagyni egy másik nőért. Talán arra gondolt, hogy akkor fogja ezt megtenni, ha a két hét azzal a másik nővel jól sikerül, mert akkor megbizonyosodik, hogy az a kapcsolat jól működik, s így nem fog két szék között a földre ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!