Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság ?
A baratom sokat sírt, hogy meghalt a felesége, es sokaig öngyilkos akart lenni, hogy ő évekig magan kivul volt. Sokszor zokogva mondta. Sajnáltam is. Mondta h a felesége halála utan kit ismert meg, először, mutatta az “első” barátnőt a facen . Akkor lattam, hogy az első barátnő félévvel a feleség halála előtt posztolt közös fotókat a barátommal. A feleség haldoklott leukémiában már akkor. Halála utan 2 hónappal is vannak közös fotók.
Azt mondta a baratom, hogy ez egy tévedés. A nő utólag írta oda az ő nevét , mert akkor még nem ismertek egymast. Pedig világos a dátum es alatta a baratom betaggelve a neve.
Kiborult, hogy mit képzelek róla. Nagyon ideges lett, pedig csak gondolkodtam hogy különösek a dátumok
szerintem ne erőltesd ezt.
eleve egy szeretett személy hosszú haldoklását végigkísérni nagyon kemény élethelyzet.
van aki fél-1 évig részeg ilyenkor, van aki elkezdi agyondolgozni magát és van aki dugásba menekül, csak hogy 1 pár órára menekülni tudjon a magányból, a kétségbeesésből.
nem lehet elítélni, ha ő ezt a megoldást választotta.
lehet ha ez nincs, akkor valóban akár ki is nyírja magát.
Nincs igazság. Mi közöd hozzá? Ezek szerint nem is a barátod, ha fogalmad sincs a részletekről.
Nyilván ismerték egymást, és úgy jöttek össze, ez egyáltalán nem feltételez csalfaságot.
Nem ismertek egymast, mondta, hogy társkeresőn szedte fel a nőt . Csak egy évvel a felesége halála utan mondta
A facebook pedig mast mond
Most veled van, és még mindig az elhunyt feleségét siratja?!
Mit keresel mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!