Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi az igazsag ?
A pasim mondta, hogy nem csal meg, mert feltekenykedtem de mondta hogy amúgy nemcsak azok a nők léteznek, akikkel gyanúsítom, mert a háza háta mögötti házban lakik egy nala 15 évvel fiatalabb roma prosti es ahhoz is mehetne, csak nem akar, csak hátra megy azt mondta, h azt a nőt születésétől ismeri es a pasim testvéréhez sokat jártak, mármint a nő es a soros pasija es a pasim testvére is hozzájuk.
Es hogy az a csaj buta prosti meg még arra sincs esze hogy az legyen mert ingyen csinalja, élvezetből
Sokszor kerult elő a pasim gyanúsan fáradtan, pedig otthon volt csak es a kertben.
Vajon jár hozzá, vagy nem? Lehet a testveretől tudja ezeket a csajról, igaz ismerik őket mert szomszédok voltak mindig
A nőről negatívan beszel de lehet h elterelje a figyelmet nem tudom
De felsorolta mint opciót
A pasim 52 eves.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Szerintem még 6x-8x kérdezd meg, hátha jobb eredmény születik.
Amúgy STD teszten voltál már? Nagyon kéne hidd el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!