Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol az igazság?
Kiderült, hogy a barátom, akivel lassan egy éve vagyok egyutt, azaz nem is tudom, ha egyutt voltunk valaha, csak az en fejemben, tartotta a kapcsolatot két nővel is, velem párhuzamosan és újabbakal is kavart...
Ezeket már jó pár éve ismeri
Tehát belecsöppentem valamibe, ami nem tudom mi.
Pedig mindenhol büszkélkedett velem, bemutatott minden rokonának, és megkérte a kezem.
Azt mondta, hogy olyankor vette fel veluk a kapcsolatot, amikor én összevesztem vele, mosolyszünet volt, amit én akartam párszor , de csak 1 het volt nem több.
Azonban láttam, hogy az egyik ráírt amikor ki voltunk békülve rég.....
Rólam is érdeklődött, hogy kibékültünk e stb.....
itt ebben a kapcsolatban én lennék a harmadik fél tudtom nélkül
Azt mondta hogy azert tette, mert nem biztos bennem és a kapcsolatunkban és többször szakítottam vele és olyankor nem bír egyedül lenni
Én tényleg nem adtam neki sok okot, hogy higyje hogy egyutt maradunk mert ki akartam ismerni előbb. Sikerult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!