Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet paranoiás vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet paranoiás vagyok, de lehet nem, és viszonya van a férjemnek. Lenn leírom, mi történt. Ti gyanakodnátok viszonyra, vagy nem, a helyemben? És hogy kéne kiderítenem, mi az igazság?

Figyelt kérdés

Tehát régóta emlegetett egy munkaügyi utat, ahová majd jövő év elején télen megy 2 hétre. És a minap lebukott, hogy nem is munkaügyi út lesz, hanem 2 főre foglalt utazást, egy csodálatos, igen távoli hotelbe, ahol meleg van télen. Mondtam neki, hogy láttam a foglalást, és elképesztő a hotel, és csalódott, hogy lelepleződött a meglepi. Mert hogy nyilván valójában magunknak foglalt utat a gyerekek nélkül.

De aztán a barátnőm felvetette, mi van, ha nem is volt semmilyen meglepi, se nem is volt semmilyen munkaügyi út, hanem csak egy dolog volt mindig is: van szeretője, és azzal akart menni. Jól össze is vesztünk a barátnőmmel, de azért meg kéne valahogy győződni az igazságról.

Egy másik barátnőm szerint meg lehet az a barátnőm a szerető, amelyikkel összevesztem... Ez röhejes vád, de emiatt meg elkezdtem erre a barátnőmre gyanakodni, amelyik megvádolta a másik barátnőmet, amelyikkel összevesztem. Mert ez a barátnőm, amelyik megvádolta a másikat, hogy ő a szerető, külsőre sokkal inkább a férjem esete, mint az a barátnőm, amelyikkel összevesztem.

Hogyha tényleg van viszonya a férjemnek, és tényleg vele ment volna és nekem munkaügyi utat hazudott volna, és a szeretője olyasvalaki, akit ismerek, akkor bizony lehet az a barátnőm az, amelyik megvádolta azt a barátnőmet, amelyikkel összevesztem. Mert amelyikkel összevesztem, az nem lehet szerető, nem néz ki hozzá elég jól. Bár tudom, nem szabad alábecsülni a vonzerőt, sokszor nem szép nőkből lesznek a szeretők, de ő egyszerűen tényleg nem úgy néz ki, higgyétek el. Folyamatos bajban van a férfiakkal, mert senkinek nem kell.

De lehet nincs is viszonya a férjemnek, remélem így van, és úgy van ahogy gondolom: meglepetésutazást szervezett kettőnknek.

2021. dec. 21. 15:16
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Csak annyi hogy egyszer régebben olvastam, fogalmam sincs hol, hogy a szeretők igen gyakran olyasvalakik, akit a házastárs ismer. Hogy megcsalt felek rendszerint idegen kolléganőkre és hasonlókra gyanakodnak, pedig sokkal gyakoribb, hogy közös ismerős a harmadik fél. És ebből kiindulva, hogyha van szeretője a férjemnek, akkor ismerhetem. Ha ismerem, akkor végiggondolva más nem lehet, csak ez a barátnőm, amelyik megvádolta a másikat, hogy ő a szerető, már ha van egyáltalán szeretője a férjemnek.
2021. dec. 21. 15:21
 2/37 anonim ***** válasza:
74%
Te nem vagy épp!
2021. dec. 21. 15:27
 3/37 anonim ***** válasza:
89%

En nem szóltam volna róla. Kivártam volna a véget.

En pl tarskeresésen kaptam rajta a párom (elozmenyekben láttam)lenyeltem azert hogy figyelhessem a tevékenységeit(felvesz e kaocsolatokat uzenget e vagy csak nezelodik, ha konkretan felvesz kapcsolatokat talalkozik is e, stb)

Önmagában, az hogy fent volt, nem volt elegmert velem is azon jott ossze eleve es ki lehetett volna magyarázni.

Nagyon sokan ott cseszik el ha találnak vmit azonnal számonkérnek borítanak. Várni kell.

(Mint a Rettenthetetlen c filmben)es csak akkor lecsapni amikor a legmegfelelobb rá a pillanat(konkret bizonyitekok vannak, egyertelmuek a szándékai(ami lehet ártatlan butaságbol is vagy konkrétan megcsalás is), kimagyarázhatatlan minden)

De mivel te azonnal boritottal igy ezt mar buktad.

En keresnék adatokat. Pl foglalásnál kértek e neveket vagy eletkort,(szoktak kérni a hotelek), vagy hogyan irta meg a foglalást (bnommel mennék/ feleségemmel mennék), dupla ágyas vagy kulon ágyas e a szoba, ha vannak gyerekek, szervezte e hogy vigyaznak e majd rájuk, ki más tudott az utrol (esetleg haverja kollegaja), azzal is beszélgetnék, vagy be vagytok e oltva, vagy kért e teszthez idopontot nektek, tudta e hogy te eltudsz e jonni szabira, vagy abban a tudatban foglalt e szállást hogy nalatok januarban hajtás van, stb.

2021. dec. 21. 15:29
 4/37 anonim ***** válasza:
75%
Bnőkkel NE foglalkozz!!
2021. dec. 21. 15:29
 5/37 anonim ***** válasza:
94%

Hát elég furcsa. Ha tényleg kettőtöknek szervezte, akkor miért kellett üzleti útnak kamuzni? Mi van ha rászervezel valamit, mert azt hiszed egyedül leszel azon a héten? Te dolgozol amúgy? Szóval ha a semmiből azt mondaná, hogy holnap indultok, akkor el tudnál menni csak úgy hirtelen? Hova tennétek a gyerekeket? Leszervezte már mondjuk valamelyik nagymamát?

Simán lehet amúgy, hogy igaz, mert némelyik pasi borzasztó szervező. Lehet eszébe se jutottak a fentebb írt dolgok. De azért kicsit furcsa.

A barátnős dolgot viszont szerintem kicsit túlgondolod.

2021. dec. 21. 15:32
 6/37 anonim ***** válasza:
33%

A foglalás napja is erdekelne. Mert ha aznap pl épp veszekedes volt elég gyanus lenne hogy ő akkor állt neki nyaralást szervezni.

3.voltam

2021. dec. 21. 15:33
 7/37 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen nyilvánvaló, hogy ha valaki meglepetés-utazást szervez, akkor azt nem jelenti be előre üzleti útnak. Ha már valami hazugsággal készít az illető ilyesmit elő, akkor az csak olyan célú lehet, hogy nehogy te más programot szervezz arra az időszakra. Szóval nincs más magyarázat: igen, a férjednek viszonya van, és a szeretőjével ment volna el. Egyébként kis szerencsével nagyon egyszerűen ellenőrizheted: mivel repülőjegyeket csak névre lehet foglalni, az eredeti repülőjegy-foglalás visszaigazoló emailjét kerestesd elő vele (ne magát a repülőjegyet, mert névcsere utólagosan lehetséges). Persze ha van egy kis esze, már rég letörölte azt az emailt (ez persze önmagában nagyon gyanús). Ha letörölte, akkor sajnos lehetetlen már lebuktatni. De abban enélkül is biztos lehetsz, hogy a férjednek szeretője van.
2021. dec. 21. 15:49
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan bukott le?
2021. dec. 21. 15:57
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van.
2021. dec. 21. 15:58
 10/37 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem ez attól függ, hogy te ráértél-e abban a 2 hétben. Ha úgy szervezett meglepetés utat,hogy te dolgozol, nem tudsz szabadságot kivenni, akkor nagyon gyanús. Ha tudja, hogy meg tudtad volna oldani, akkor meg nem gyanús szerintem. Lehet tényleg csak meg akart lepni.

A barátnőkkel komplikálni felesleges, nem hiszem, hogy közük lenne hozzá.

2021. dec. 21. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!