Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet paranoiás vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet paranoiás vagyok, de lehet nem, és viszonya van a férjemnek. Lenn leírom, mi történt. Ti gyanakodnátok viszonyra, vagy nem, a helyemben? És hogy kéne kiderítenem, mi az igazság?

Figyelt kérdés

Tehát régóta emlegetett egy munkaügyi utat, ahová majd jövő év elején télen megy 2 hétre. És a minap lebukott, hogy nem is munkaügyi út lesz, hanem 2 főre foglalt utazást, egy csodálatos, igen távoli hotelbe, ahol meleg van télen. Mondtam neki, hogy láttam a foglalást, és elképesztő a hotel, és csalódott, hogy lelepleződött a meglepi. Mert hogy nyilván valójában magunknak foglalt utat a gyerekek nélkül.

De aztán a barátnőm felvetette, mi van, ha nem is volt semmilyen meglepi, se nem is volt semmilyen munkaügyi út, hanem csak egy dolog volt mindig is: van szeretője, és azzal akart menni. Jól össze is vesztünk a barátnőmmel, de azért meg kéne valahogy győződni az igazságról.

Egy másik barátnőm szerint meg lehet az a barátnőm a szerető, amelyikkel összevesztem... Ez röhejes vád, de emiatt meg elkezdtem erre a barátnőmre gyanakodni, amelyik megvádolta a másik barátnőmet, amelyikkel összevesztem. Mert ez a barátnőm, amelyik megvádolta a másikat, hogy ő a szerető, külsőre sokkal inkább a férjem esete, mint az a barátnőm, amelyikkel összevesztem.

Hogyha tényleg van viszonya a férjemnek, és tényleg vele ment volna és nekem munkaügyi utat hazudott volna, és a szeretője olyasvalaki, akit ismerek, akkor bizony lehet az a barátnőm az, amelyik megvádolta azt a barátnőmet, amelyikkel összevesztem. Mert amelyikkel összevesztem, az nem lehet szerető, nem néz ki hozzá elég jól. Bár tudom, nem szabad alábecsülni a vonzerőt, sokszor nem szép nőkből lesznek a szeretők, de ő egyszerűen tényleg nem úgy néz ki, higgyétek el. Folyamatos bajban van a férfiakkal, mert senkinek nem kell.

De lehet nincs is viszonya a férjemnek, remélem így van, és úgy van ahogy gondolom: meglepetésutazást szervezett kettőnknek.

2021. dec. 21. 15:16
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Ráérek az útra, mert a munkahelyemmel úgy vagyok szerződésben, hogy idén végzek, és úgy terveztem, amibe persze a férjemet is beavattam, hogy tavaszig nem is keresek új munkahelyet.

megkérdeztem a szüleinket, és nem beszélt senkivel se gyerekfelügyeletről, de végülis még van hátra az útig bő hónap, ráért ezt megbeszélni.

2021. dec. 21. 16:32
 12/37 anonim ***** válasza:
38%
Akkor szerintem túlagyaltad a dolgot. Ha tudta hogy ráérsz, akkor simán lehet,hogy tényleg csak meg akart lepni. Ha más jel nem utal megcsalásra, akkor szerintem felesleges aggódnod vagy nem bíznod benne.
2021. dec. 21. 16:33
 13/37 anonim ***** válasza:
98%

Amikor mondta az utat, tett olyan utalást, hogy te mindenképpen legyél szabad abban a két hétben? Mert akkor biztosan neked lett volna meglepetés.

Egyértelmű lett volna a helyzet, ha csöndben maradsz, aztán meglátod, hogy kivel megy el.

2021. dec. 21. 16:56
 14/37 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg szerető van a dologban. Számomra elég egyértelmű..
2021. dec. 21. 17:28
 15/37 anonim ***** válasza:
95%
Csak bele kellett gondolnom magam a helyébe. Ha én meglepi utat szerveznék a nejemnek, akkor semmit nem is beszélnék az egészről, meglepetésfaktor lenne a semmiből. Nem még hogy ekkora felesleges jól felépített hazugságot találjak ki. Nem lenne értelme, logikátlan lenne!
2021. dec. 21. 17:30
 16/37 anonim ***** válasza:
95%

A repjegyek névre szólnak, kis szerencsével, ha utazási irodán keresztül foglalt ki tudod kérni az adatokat.

A repülőjegyen bukik minden, azt nézd meg milyen névre foglalta.

2021. dec. 21. 18:12
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Majd ird meg kerdezo ha csekkoltad a repjegyeket
2021. dec. 21. 18:43
 18/37 anonim ***** válasza:
94%

Ha meglepetésnek szánta,akkor elég bénán szervez,mert addig bele se kezdek, amíg nem biztos hogy lesz gyermekfelügyelet.

Szokott 2 hetes utakra menni meló ügyben?

Szokott ajándékozás terén ilyen nagyvonalú lenni?

Feltűnne a családi kasszában egy ilyen út 2 személyes ára?

Egyébként,ha szeretővel tervezte, akkor az nem valószínű,hogy 1-2 összefekvés után elviszi egy ilyen útra.

Viszont ha komolyabb a dolog,azt nehezen tudom elképzelni,hogy semmi jele ne lenne otthon.

A barátnős téma szerintem is túlzó,de az idő majd megoldja az összes kérdést.

2021. dec. 21. 20:27
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire tudtok egymás nélkül költekezni? Mert ha minden kiadásról tudomást szereztek, akkor kénytelen volt mondani valamit, hogy hova tűnt a repjegy ára, hiába meglepi útnak szánta.

De ahogy a többiek mondják, a név majd elárul mindent.

2021. dec. 21. 21:30
 20/37 anonim ***** válasza:
94%
Gyanús, mert a gyerekfelügyeletet akkor is leszervezte volna már.Repjegynek tényleg néz utána.Egyszer régen egy ismerősoön férje is úgy bukott meg, hogy a feleség az útlevelében talált egy olyan távi ország pecsétjét ahol Ő nem volt vele.
2021. dec. 21. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!