Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Biztos vagyok benne hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos vagyok benne hogy megcsal a ,hogyan szerezzek bizonyítékot?

Figyelt kérdés
A mobilja mindig vele,nemtudom hogyan jussak hozzá. Egyenesen kérni nem akarom,úgysem adná és én lennék a bolond.
2021. dec. 8. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Ha már nyomozni kell, akkor azt a kapcsolatot megette a fene.

Hacsak nem betegesen féltékeny valaki, normál esetben valami szokatlan élethelyzet, megnyilvánulás válthatja ki, ami addig nem volt. És akkor meg kell beszélni, nem nyomozgatni, turkálni. Mert akkor annak a kapcsolatnak már lőttek.

2021. dec. 12. 04:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Jajj mindig ezzel a nyílt beszéddel jön mindenki,de fogadok ha ilyen

helyzetbe kerül,ugyanúgy kuka lesz mint bárki más.

Éjszaka mikor alszik nézz bele a telójába ha nem kódolt.

Egyébként ha valóban megcsal előbb-utóbb le is fog bukni.

2021. dec. 14. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azzal legyünk tisztában, hogy minden kapcsolatban vannak mélypontok, és nem feltétlenül egyből a kukába kell dobni valamit ha gond van. Ha valaki annyira menni akar egy kapcsolatból akkor rég megtette volna, lehet hogy valaki csak kileng mert otthonról valami hiányzik. Persze a legjobb ha meg lehetne beszélni, de ez az életben nagyon nem így működik. Én nem hibáztatom ha valaki nyomoz, mert az egy kényszerhelyzet, aki nem volt ilyenbe nem tudhatja mit reagálna ha érezné hogy valami a másikkal nem kerek. Hiába beszélnél ha monjuk ha a másik hazudna, vagy nem akar. Őszintén ha valaki félrelép ki az aki odaáll és megmondja hogy félrementem mondjuk egy több éves kapcsolatban. Nagyon ritka az ilyen. A telefon folyamatos magával tartása mikor párosul egy furcsa viselkedéssel kb egyenlő azzal hogy valamit titkol. Néha igen van az a helyzet, hogy meg kell tenni ilyen dolgokat, hogy kiderítsük a másik hazudik-e,mert másképp nem megy. Ha meg nem talál semmit akkor önvizsgálat. Teljesen biztosan állítom, ha az egyik fél elkezdi érezni hogy megcsal a másik akkor az nem alaptalan. Az ember ugyanis érzi ezeket a megváltozott ingereket. Anno én ezen keresztül mentem és nekem is le kellett buktatnom az illetőt és igen megnéztem a telóját és láss csodát persze hogy ott volt minden amit egyébként sosem mondott volna el, mikor leültem vele előtte. Tudjátok az a baj hogy ebben a világban sokkal több a lehetőség, kísértés a félreb..zásra, és elvesztek az értékek mert a látszat világát éljük és nem a tartalomét. Valahogy a félreku..sig mindenki eljut, csak a felelősség vállalásig nem. Na pont emiatt néha szükség van ilyenekre.
2022. jan. 8. 10:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Kössél rá pórázt és ha elrágta, akkor megcsal.
2022. jan. 8. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:

"Van 2 gyerek,bizonyíték nélkül nem válhatok,úgy érzem."

Ha válni akarsz, bármikor megteheted.

2022. jan. 8. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!