Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos vagyok benne hogy megcsal a ,hogyan szerezzek bizonyítékot?
Ha biztos vagy benne, akkor miért kell bizonyíték? Kinek szeretnél bizonyítani?
Nem akarok bunkó lenni, de 3 mondatodból látszik, hogy ez a kapcsolat halálra van ítélve.
Én a "kíváncsiskodást" nagyon nem javaslom... Tudom szinte mindenki csinálja. Az én párom is megtette, igaz engem nem zavart annyira mikor rájöttem. Csak az fájt, hogy nem bízott bennem.
Értem én hogy "csak bizonyíték" kell, meg hogy az embert zavarja hogy a másik "hülyének nézi"... Te hányszor hallottam ezt panaszkodó ismerősöktől...
Szóval nekem a haver nőm volt pasija egy agreeszív, nárcisztikus, bosszúálló. És mivel a csaj feljelentette hogy brutál megverte, a csávó előzetesbe került. Majd még ott a böribe feljelentte a csajt (99%-ban bosszúból) hogy a csaj meg megsértette a titkait, ellopta az adatait, stb. (Persze nagy része meg sem történt, csak paranoiás). És most s csaj ellen is nyomozás van.
Szóval csak vigyázva... Mert ha borul a bili, és előjön az állat a másikból, a bosszúállás a másikból, annak erőszak, esetleg évekig tartó bírósági procedúra, akár komoly büntetés is lehet a vége...
Volt tizenéves kapcsolatom is, és volt hogy picit én is meginogtam, bár nálunk a bizalom olyan erős volt, mint környezetünkben senkinek. De sosem tettem meg hogy belenézzek a számítógépébe, telefonjába, vagy monitorozzam az Internet forgalmát. Pedig IT-s vagyok, ujjgyakorlat lett volna. De azt gondoltam, ha megteszem, akkor annyi a kapcsolatnak, annyi a bizalomnak. Én fogom ezt tönkretenni. Hiszen ezzel a bizalmat ásom alá a saját szememben is. Még akkor is, ha amásik sosem jön rá. És jól tettem, hogy sosem tettem meg.
Ez egy spirál, amibe bele lehet őrülni. Ugyanis ha a másik rájön, még jobban bezárkózik, védekező poziciót vesz fel. Téged meg ez a titkolózás még jobban fog zavarni, és egyre mélyebben bele akarsz túrni a dolgaikban... erre Ő megint... és a végletekig bele lehet süppedni ebba a pocsolyába. Hidd el, láttam már ilyet két ismerősnél is. Szörnyű...
Tudom lepontozni való vélemény... De nem az a megoldás amit Te szeretnél. Tudom közhely, de a bizalmat kell visszaállítani. Sok beszélgetéssel, kis lépésekkel. Ha nem megy párterápiával. Ha meg nem megy, ezen a "nyomozgatás" sem fog segíteni. Akkor sajnos a kapcsolatnak kell véget vetni, ha a bizalmatalnság már nem tolerálható, és mindenki csak sérül benne... főleg a gyermekeitek.
Azzal hogy Te nyomozgatni kezdesz után, azzal abban a pillantban eldobtad a bizalmat. Ha van bizalom, arra nem kell "bizonyíték". A bizalmat nem lehet "bebizonyítani"... :) Mert ha bízom, akkor elhiszem a mit a másik mond vagy tesz, és azt nem kérdőjelezem meg.
Bizalom vagy van, vagy nincs. Ebben köztes lehetőségek nincsenek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!