Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gonosz dolog tőlem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz dolog tőlem, hogy örülök neki és elégtételt érzek?

Figyelt kérdés

Egy éve váltunk el. Nemrég kiderült, hogy a volt feleségemnek a házasságunk utolsó 2 és fél évében viszonya volt egy munkatársával.

Voltak problémák a házasságunkban, anyagiak is, egyebek is: a nővéremmel mindig is utálták egymást, a családommal se volt túl jó kapcsolata; mindketten szerettünk volna gyereket, de nem jött össze a baba (nekem nem lehet), lombikra kellett volna menni, eleinte még benne volt, de aztán nem vállalta.

Sejtettem, hogy megcsal: lett egy mellékállása, új ruhák, smink, egyre gyakrabban kellett oda mennie, jóval többször találkozott a barátnőjével, egyre hosszabb bicikli túrákat tett amikor dolgoztam, vagy más miatt nem voltam otthon. Mindig tagadta, hogy lenne valakije. Végül egy éve elváltunk. Nemcsak azt tudtam meg, hogy viszonya volt, hanem azt is, hogy kivel. Az illető most a főnöke (akkor nem volt az) Miután elváltunk, a szeretője hiába ígérgette, nem vette feleségül, fel se vállalta a kapcsolatukat. Kiderült, hogy más női is voltak a volt feleségemmel egyidejűleg, az egyikük gyereket is szült neki, nemsokára 1 éves lesz a kislány (a volt feleségem is lányt szeretett volna)

Gonosz dolog szerintetek, hogy örülök neki, hogy akivel csalt engem, annak mellette egyidejűleg több másik szeretője is volt; hogy miután elvált, nem kellett neki a volt feleségem; hogy a hőn áhított kislány megvan ugyan, csak nem neki, hanem egy másik nőnek, a közös szeretőjüktől? Hogy azóta nem tud társat találni és lassan kezd kifutni az időből? 32 éves. Hogy akivel viszonya volt, az lett most a főnöke és naptól napra nézheti, hogy másokkal flörtöl és újabb szeretői vannak?

2021. nov. 23. 12:48
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Ma 05:38-as: te vagy szánalmas, nem kicsit

1: Írásod alapján neked nem társ kell, hanem valaki aki gyereket csinál neked. A férfi mindegy, csak gyereked legyen.

2: Nem kezelés miatt ugrott a program, hanem kórház miatt. Sajnos nem volt előre lefixált időpontja, hogy mikor kapja el olyan rosszullét, hogy be kelljen vinni a kórházba. Itt sajnos, fél napot is kell várni a betegszállítóra, addig nem nézném tétlenül a szenvedését, vagy mennék el bulizni. Mielőtt belekötnél: a körzeti szakrendelőnkben nincs minden nap mindenféle szakrendelés, van ami egy héten csak egyszer van, vagy nincs, ha nem jön el az orvos; baleseti sebészet pedig egyáltalán nincs.

3: Szeretettel fogadták. Gondolom, az neked se esne jól, ha a gyerekedet ribizné valaki (aki utána szemet sem viselkedik erkölcsösebben), vagy felhánytorgatná, hogy az agydaganatos apád/férjed miatt nincs elég szórakozási lehetősége.

"ha kapós volt" Inkább kikapósnak nevezném. Talán elkerülte a figyelmed: 1 valakivel volt viszonya akinek mellette több másik nővel is viszonya volt.

A tanácsod inkább te fogadd meg és nézz magadba, mert neked csak egy spermadonor kell aki természetes úton csinál neked gyereket, de a családját lekakkintja, ha bajban vannak.

Elárulom neked, az ilyen férfiak téged meg a gyerekedet is lekakkintanak, találnak nőt helyetted.

Ja, remélem fiad lesz és egy rajtad is túltevő mennyel ajándékoz meg aki csak nyűgnek tart téged és rövid úton eléri, hogy a fiad és az unokáid feléd se nézzenek sose.

2021. nov. 24. 07:11
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

A nők igen nagy százalékban, szerintem úgy 98,érzelmi szempontból válnak el, lépnek félre.

Csöppet sem azért, mert nem bír magával és mindenáron szét szeretné tenni a lábát másnak.

Tehát valószínű, hogy nem érzi érzelmi vagy bármilyen más szempontból biztonságban magát.

Valószínűleg ez lehetett nálatok is.

A megcsalás nem épp gerinces és jó út a megoldáshoz, ez valóban elitelendő.

Mindenesetre 32 évesen még bőven fog találni mást, akivel még tud egy családot alapítani és akár boldog házasságban élni.

Az hogy hulyitette a pasi, tanulópenz... Nem a Te dolgod.

Mindenesetre ahelyett, hogy ezen örömködsz, inkább a saját dolgaiddal foglalkozz és építsd az életed . Hidd el, ő is ezt teszi.

2021. nov. 24. 11:01
 23/24 anonim ***** válasza:
70%

Ha egyvalakivel volt viszonya, az a valaki megfogta őt valamivel,függetlenül attól milyen kimenetele lett.

32 évesen nagyon nincs kifutva az időből... 42 évesen talán.

Bőven van ideje még és sokkal jobban is járt hogy a szeretői viszonyból, nem lett felvallalt kapcsolat.

2021. nov. 24. 11:06
 24/24 anonim ***** válasza:
80%
Ahogy a kérdező válaszait olvasom, jobb is, hogy a válás lett a vége. Szava ott szegény csajnak sok nem lehetett, de a rokonságnak annál több. Jót úgysem tudott tenni, menekült az első karjaiba aki kicsit figyelt is rá, nem csak egy szülésre alkalmas embernek nézték, akinek már Ura van, majd az ura dönt mindenben.
2021. nov. 24. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!