Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gonosz dolog tőlem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz dolog tőlem, hogy örülök neki és elégtételt érzek?

Figyelt kérdés

Egy éve váltunk el. Nemrég kiderült, hogy a volt feleségemnek a házasságunk utolsó 2 és fél évében viszonya volt egy munkatársával.

Voltak problémák a házasságunkban, anyagiak is, egyebek is: a nővéremmel mindig is utálták egymást, a családommal se volt túl jó kapcsolata; mindketten szerettünk volna gyereket, de nem jött össze a baba (nekem nem lehet), lombikra kellett volna menni, eleinte még benne volt, de aztán nem vállalta.

Sejtettem, hogy megcsal: lett egy mellékállása, új ruhák, smink, egyre gyakrabban kellett oda mennie, jóval többször találkozott a barátnőjével, egyre hosszabb bicikli túrákat tett amikor dolgoztam, vagy más miatt nem voltam otthon. Mindig tagadta, hogy lenne valakije. Végül egy éve elváltunk. Nemcsak azt tudtam meg, hogy viszonya volt, hanem azt is, hogy kivel. Az illető most a főnöke (akkor nem volt az) Miután elváltunk, a szeretője hiába ígérgette, nem vette feleségül, fel se vállalta a kapcsolatukat. Kiderült, hogy más női is voltak a volt feleségemmel egyidejűleg, az egyikük gyereket is szült neki, nemsokára 1 éves lesz a kislány (a volt feleségem is lányt szeretett volna)

Gonosz dolog szerintetek, hogy örülök neki, hogy akivel csalt engem, annak mellette egyidejűleg több másik szeretője is volt; hogy miután elvált, nem kellett neki a volt feleségem; hogy a hőn áhított kislány megvan ugyan, csak nem neki, hanem egy másik nőnek, a közös szeretőjüktől? Hogy azóta nem tud társat találni és lassan kezd kifutni az időből? 32 éves. Hogy akivel viszonya volt, az lett most a főnöke és naptól napra nézheti, hogy másokkal flörtöl és újabb szeretői vannak?

2021. nov. 23. 12:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

Kollégám 11éve vált el. Amikor telefonál a volt feleségével most sem hagy ki semmi lehetőséget,hogy valahol visszavágjon neki vagy gonoszkodjon.

2közös gyerekük is volt, most pedig 2 unokájuk

2021. nov. 23. 14:24
 12/24 anonim ***** válasza:
76%

Sajna hiába örülsz az ő helyzetének, attól a saját nyomorúságos életed nem lesz jobb. Most éppen semmi másnak nem tűntök mind a ketten, mint két balfék.

Lépj túl rajta és foglalkozz a továbbiakban a saját életeddel. Ott is van mivel.

2021. nov. 23. 14:35
 13/24 A kérdező kommentje:

ma 13:13

Azért vált el, mint kiderült, mert a szeretője házasságot és gyereket ígért neki (nekem nem lehet) Amikor elváltunk, már 2 és fél éve viszonyuk volt.

A nővéremmel azért volt rossz a viszony, mert a nővérem egy nős pasi szeretője volt és ezért elhordta minden ribinek, ami visszajutott a nővérem fülébe. Nem is tagadta.

Apámat gyakran kellett kezelésekre és kórházba vinni és mivel a családból csak nekem volt jogsim meg kocsim, ezért ez javarészt rám maradt. Volt úgy, hogy emiatt kellett programot lemondanunk.

Nem babát nem akart, hanem a lombikot nem vállalta be. Nyilván a szeretőjére se jutott volna annyi ideje a lombik mellett.

2021. nov. 23. 15:40
 14/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Őszintén? Mondjon bárki bármit: Valahol bennem is lenne némi káröröm. Nem igaz, hogy a párkapcsolati problémák egyetlen megoldása az, hogy megcsaljuk a párunkat ahelyett, hogy megbeszélnénk, ÉS változtatnánk mindazon, ami a kapcsolatot rombolja! Hadd ne kelljen még empatizálni olyannal, aki átveri a másikat mint sz*rt a palánkon.

Más a dolgok fekvése, ha pl. EZERSZER meg lett beszélve minden, változás meg nem történt. De ilyenkor meg szakítani/válni, aztán hajrá! ^^

2021. nov. 23. 15:55
 15/24 anonim ***** válasza:
57%

Még így is jobban járt. Nem is érten a kárörö.öt

Esélye van egy jobb életre egy sz.r házasság után.

Most benne kellett volna maradjon abban, amiben nem volt boldog?

Szerintem az ha valaki ki mer lépni egy rossz kaocsolatbol már önmagában becsülendö es nagy tett. Rengetegen inkább maradnak a meleg f.sban.

Exem is arra utazik, hogy azt várja, majd vki jol átver engem.

Erre annyit mondanék, inkább akkor is ennek a kockázata, minthogy vele legyek. Lehet majd valaki átver lehet póruljárok lehet bármi, de a lényeg hogy akkoris inkább nélkule mint vele.

Szóval még az élet pofonai is a kisebbik rossz csak, ahhoz képest mint vele lenni.

2021. nov. 23. 16:06
 16/24 A kérdező kommentje:

Megtehette volna, hogy kilép a házasságból, nem pedig viszonyt folytat két és fél évig. Nem hazudozik, nem csal, nem hiteget, hogy lombikozzunk. Azt meg főleg nem kellett volna elmondania sem a szeretőjének, sem a barátnőjének, hogy nem lehet gyerekem.

Addig húzta a dolgokat, hogy két szék közül a pad alá esett.

2021. nov. 23. 16:30
 17/24 anonim ***** válasza:
60%

Jo akkor örülj ennek.

Én nem tudnék.

Attol ha engem megcsalnak elhagynak, es a masiknak tonkremennek a dolgai, attol még en nem erzem magam valahogy jobban.

Kinek mi kell a boldogsághoz. Mások vagyunk.

2021. nov. 23. 16:35
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

Az éremnek mindig 2 oldala van.

A megcsalás nem a jó megoldás,de valószínű Te is hibáztál, hogy inkább máshoz ment.

Élvezkedni ezen teljesen felesleges... Lépj tovább, ahogy ő is tette.

2021. nov. 23. 17:01
 19/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem, hogy ezt miért kell megkérdezned. Azt érzel, amit érzel. Vagy csak nem tudod kinek elpletykálni ezt?
2021. nov. 23. 17:04
 20/24 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon szánalmas vagy kérdező :)

1. Nem lehet gyereked, van ilyen. A lombik egy testi lelki teher egy nőnek, hormonális sokk. Én se vállaltam volna be, vagy lemondok a gyerekről vagy keresek olyat aki tud nekem gyereket csinálni (utóbbi esélyesebb).

2. A családod első helyen a feleséged. Ok, hogy elviszed apukád kezelesre, de nem úgy hogy jaaa holnap reggel 8-ra kell menni és így ugrik a program. Előre lefixalt időpont és akkor nincs gond. A 2.lemondott program után megnezhetted volna magad...

3. Ha a páromat a családom nem fogadja el, akkor a családomat kerülöm el, minden esetben a páromat pártolom. O az első, nem a tesóm és a szülők. Ha őt nem.latjak szívesen, én se megyek, aztán majd átgondoljak.

Akit sajnálni lehet az te vagy ebben a sztoriban. Egy 32 éves nő fog találni párt, aki tud termeszetes úton gyereket csinálni neki. Gondolom csinos nő lehet, ha kapós volt :)

Inkább nézz magadba és a saját életedet építsd, válj lejjebb a családodrol, ha nem akarsz ezután is így járni.

2021. nov. 24. 05:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!