Van valami jogilag és/vagy gyakorlatban kifogásolható dolog a tervemben?
Szóval kezdjük az elején:
A szüleim mindíg vertek,megaláztak,ami a mai napig így van. (Igazából el is lettem volna vetetve,hosszú Story.) A nagyszüleim alkoholisták. Az iskolában mindenki piszkál,lenéz,rúgdos,köpköd,a kinézetem,identitásom stb. miatt. A tervem:
Fizetek egy csómó pénzt egy csávónak hogy elvegyen feleségül (mármint nem élnék együtt vele,hanem csak úgy hivatalosan,spórolt pénzem az van hozzá elég,ezen ne aggódjatok) amivel ugye együtt jár az,hogy nagykorúsítanak. Elválunk a palival,összeszedem a cókmókom, megyek amerre látok, folytatom a tanulmányaim,keresek mellette valami munkát(nem félek a kétkezi munkától pl. McDonalds) kibérlem a legolcsóbb szobát amit találok,és Happy End.
Igazából van egy Version 2 is:
Sulit váltok jó messze,elmegyek kollégiumba,és élem az életem. (Utána egyetem➡️szintén kollégium)
1. Kétlem, hogy van annyi pénzed.
2. A nagykorusítás nem úgy megy, hogy jön egy pasi, aki elvesz, hanem a gyámhatóság alaposan megvizsgálja az ügyet.
3: "Az iskolában mindenki piszkál,lenéz,rúgdos,köpköd,a kinézetem,identitásom stb. miatt."
Ez miben változna más iskolában? Más lesz a kinézeted és identitásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!