Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valami jogilag és/vagy...

Van valami jogilag és/vagy gyakorlatban kifogásolható dolog a tervemben?

Figyelt kérdés

Szóval kezdjük az elején:

A szüleim mindíg vertek,megaláztak,ami a mai napig így van. (Igazából el is lettem volna vetetve,hosszú Story.) A nagyszüleim alkoholisták. Az iskolában mindenki piszkál,lenéz,rúgdos,köpköd,a kinézetem,identitásom stb. miatt. A tervem:

Fizetek egy csómó pénzt egy csávónak hogy elvegyen feleségül (mármint nem élnék együtt vele,hanem csak úgy hivatalosan,spórolt pénzem az van hozzá elég,ezen ne aggódjatok) amivel ugye együtt jár az,hogy nagykorúsítanak. Elválunk a palival,összeszedem a cókmókom, megyek amerre látok, folytatom a tanulmányaim,keresek mellette valami munkát(nem félek a kétkezi munkától pl. McDonalds) kibérlem a legolcsóbb szobát amit találok,és Happy End.

2021. aug. 20. 12:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
73%
Írd meg nekik nagy vonalakban, hogy mi az ábra és kérdezd meg, hogy mit tehetsz.
2021. aug. 20. 15:34
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog senki elvenni. A gyámhatóság nem fog engedélyt adni arra, hogy egy pár hónapja megismert fazonhoz hozzámenj. AMire odajutna a dolog, már nagykorú leszel, és mész, ahova akarsz.
2021. aug. 20. 16:18
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt akartam írni, engedély kell hozzá. De ha sikerülne is akkor mi lenne? Ezt a pénzt az eltartásodra fordítaná a férjed? Mert 800 ezer nem sok. Majd meglátod ha elköltözöl. Rezsit, kaját, utazást, ruházkodást kell fizetni és akkor még nem beszéltem semmi extrárol. És akkor még mindig nem tudsz dolgozni teljes munkaidoben suli mellett ezért a férjednek kell téged eltartania. A válás is pénzbe kerül. Szóval ez a pénz pillanatok alatt elmegy. Jól nem járna senki vele.
2021. aug. 21. 01:11
 34/34 anonim válasza:
100%
Mindenképp inkább a B terv irányába gondolkodj. Sokkal boldogabb leszel új suliban kolis szobatársakkal mint egy bérférjjel. Sikerülni fog!
2021. aug. 21. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!