Van valami jogilag és/vagy gyakorlatban kifogásolható dolog a tervemben?
Szóval kezdjük az elején:
A szüleim mindíg vertek,megaláztak,ami a mai napig így van. (Igazából el is lettem volna vetetve,hosszú Story.) A nagyszüleim alkoholisták. Az iskolában mindenki piszkál,lenéz,rúgdos,köpköd,a kinézetem,identitásom stb. miatt. A tervem:
Fizetek egy csómó pénzt egy csávónak hogy elvegyen feleségül (mármint nem élnék együtt vele,hanem csak úgy hivatalosan,spórolt pénzem az van hozzá elég,ezen ne aggódjatok) amivel ugye együtt jár az,hogy nagykorúsítanak. Elválunk a palival,összeszedem a cókmókom, megyek amerre látok, folytatom a tanulmányaim,keresek mellette valami munkát(nem félek a kétkezi munkától pl. McDonalds) kibérlem a legolcsóbb szobát amit találok,és Happy End.
Ne csinálj butaságot!!!
Egy vadidegen úgy atver,mint a huzat, elszedik a pénzed, és nem kapsz cserébe semmit, csak az uresseg és probléma marad...
Mellesleg 800e Ft nem olyan nagy pénz.
Gyámhivatal?
Kollégium?
Van olyan felnőtt,akiben megbízol?
Iskolában valamelyik tanár?
Suliban van iskola pszichológus?
Nem élnek rosszul. A pénz és az emberség 2 külön dolog. Egy szóval sem mondtam hogy egy putriban élek,SŐT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!