Szerintetek ez normális dolog?
Figyelt kérdés
A párom kamionos itthon, és néha előfordul, hogy bent kell neki aludnia. Ám ha van közeli városban rokon/barát akkor nála szokott aludni. Viszont az egyik barátja,Andris, a volt nőjének a bátyja (a lány előtt is jóban voltak). Andris még a szüleivel él, a lány már férjhez ment és elköltözött. Viszont a párom most az Andriséknál akar aludni, hogy ne a kamionba kelljen. Nem tudom, ez baromira kellemetlen nekem, hogy a volt párja családjánál akar aludni...kicsit fura.2021. ápr. 29. 15:16
1/18 Savlekotő válasza:
a lány előtt is jóban voltak.. Gyanitom elég hamar lapátra tesz ha mindenkire rokon barátra is féltékeny van..
2/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny, egy szóval nem mondtam, de szerintem fura dolog a volt barátnő családjánál aludni.
2021. ápr. 29. 15:21
3/18 anonim válasza:
Ha nem él már ott az ex, mitől félsz?
5/18 A kérdező kommentje:
Jaj neem nem félek, de akkor gondolom normális dolog az ex szüleinél aludni. :'D
2021. ápr. 29. 15:25
6/18 anonim válasza:
Nem a barátnő családjánál aludna, hanem a barátja családjánál akit régebb óta ismer, mint a szóban forgó exet.
7/18 anonim válasza:
Így ebben a formában semmi gond szerintem..
Nwm az exnél, hanem a haverjánál alszik..
8/18 anonim válasza:
Hát elég nyomi vagy. Voltál már kamionozni vele? Tudhatnád hogy nem egy leányálom aludni a kamionban. Szerintem örül hogy tud fürödni, wczni meg normális ágyban aludni. Te meg ilyeneken vagy fennakadva.. Ha előtte is barátja volt akkor nála alszik nem az ex családjánál. Csak nézőpont kérdése.
10/18 anonim válasza:
Szerintem ha a csaj már férjhez ment, akkor nincs okod idegesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!