Szerintetek ez normális dolog?
Figyelt kérdés
A párom kamionos itthon, és néha előfordul, hogy bent kell neki aludnia. Ám ha van közeli városban rokon/barát akkor nála szokott aludni. Viszont az egyik barátja,Andris, a volt nőjének a bátyja (a lány előtt is jóban voltak). Andris még a szüleivel él, a lány már férjhez ment és elköltözött. Viszont a párom most az Andriséknál akar aludni, hogy ne a kamionba kelljen. Nem tudom, ez baromira kellemetlen nekem, hogy a volt párja családjánál akar aludni...kicsit fura.2021. ápr. 29. 15:16
11/18 anonim válasza:
De ha mondjuk szálóra költené a pénzt akkor meg az lenne a bajod,hogy nem a haverjánál alszik. Női logika gratu:)
12/18 anonim válasza:
Ha nincs problémád csinálsz magadnak...
Ez kb olyan, mintha nem mennék át hozzád, mert évekkel ezelött az a csaj volt a barátnőd, akit utálok.
13/18 anonim válasza:
Ez most tisztára úgy hangzik, mintha attól félnél, hogy Andrissal csal meg a párod. :-)))
14/18 anonim válasza:
Mondjuk nem értem, miért okoz neki gondot 1-1 éjszakát a fülkében tölteni... Ennyire nem lehet töketlen valaki. Mai férfi tökéletes példája.
15/18 anonim válasza:
Menj már ki és aludj egy dobozban 14es. Ablakot lehúzni nem lehet mert bejönnek a szúnyogok, anélkül meg megdöglesz a melegben az izzadtságban. Ha nem aludtál még kamionban akkor itt nincs szavad :)
16/18 anonim válasza:
15:. Épp most is Németországban ülök a fülkében. Úgyhogy tudom. 3 hétig alszom fülkében és egyáltalán nem katasztrófa. Annak, aki nyápic kislány, annak az.
17/18 anonim válasza:
16, inkább úgy mondanám, hogy annak az, aki igényes.
Aki egy hajléktalan igénytelenségében tengeti az életét, az persze nem veszi észre a különbséget egy kényelmes lakás és egy fülke között, annak tökmindegy.
Az igénytelenség nem tesz férfiassá.
18/18 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nincs különbség. De 1-1 éjszakát még Hamupipőke is kibírna. A fülkében alvás pedig nincs párhuzamban az igénytelenséggel és csövességgel, bár tény, hogy sok igénytelen kamionos van. Meg építőmunkás, meg árufeltöltő is. Állítom, tisztább vagyok, mint egynémelyik minden éjszakáját otthon töltő ember. Az igénytelenség nem szakmafüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!