Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz dolog tőlem, hogy örülök neki és elégtételt érzek?
Egy éve váltunk el. Nemrég kiderült, hogy a volt feleségemnek a házasságunk utolsó 2 és fél évében viszonya volt egy munkatársával.
Voltak problémák a házasságunkban, anyagiak is, egyebek is: a nővéremmel mindig is utálták egymást, a családommal se volt túl jó kapcsolata; mindketten szerettünk volna gyereket, de nem jött össze a baba (nekem nem lehet), lombikra kellett volna menni, eleinte még benne volt, de aztán nem vállalta.
Sejtettem, hogy megcsal: lett egy mellékállása, új ruhák, smink, egyre gyakrabban kellett oda mennie, jóval többször találkozott a barátnőjével, egyre hosszabb bicikli túrákat tett amikor dolgoztam, vagy más miatt nem voltam otthon. Mindig tagadta, hogy lenne valakije. Végül egy éve elváltunk. Nemcsak azt tudtam meg, hogy viszonya volt, hanem azt is, hogy kivel. Az illető most a főnöke (akkor nem volt az) Miután elváltunk, a szeretője hiába ígérgette, nem vette feleségül, fel se vállalta a kapcsolatukat. Kiderült, hogy más női is voltak a volt feleségemmel egyidejűleg, az egyikük gyereket is szült neki, nemsokára 1 éves lesz a kislány (a volt feleségem is lányt szeretett volna)
Gonosz dolog szerintetek, hogy örülök neki, hogy akivel csalt engem, annak mellette egyidejűleg több másik szeretője is volt; hogy miután elvált, nem kellett neki a volt feleségem; hogy a hőn áhított kislány megvan ugyan, csak nem neki, hanem egy másik nőnek, a közös szeretőjüktől? Hogy azóta nem tud társat találni és lassan kezd kifutni az időből? 32 éves. Hogy akivel viszonya volt, az lett most a főnöke és naptól napra nézheti, hogy másokkal flörtöl és újabb szeretői vannak?
Szerintem most örülj egy-két napig, aztán lépj ezen túl. Egyrészt ha sokáig ezen élvezkedsz, nem fogsz tudni túllépni rajta. Másrészt hosszú távon tényleg téged minősítene, ha attól lennél elégedett, hogy az exnejedet lesed, hogy eléggé megszívta-e. Ugyanakkor egy kis karörömöt bizony megérdemelsz.
Ha viszont neked most van partnered, akkor azért elég gáz, hogy nem tudsz az exedről leszakadni...
Nem gonoszság.
Megérdemli!
Magának kereste a bajt, meg is kapta.
32 évesen még nem fut ki az időből. Egy éve váltatok el, ilyen rövid időn belül az lett volna furcsa, ha újra férjhez megy.
A másik, hogy "a nővéremmel mindig is utálták egymást, a családommal se volt túl jó kapcsolata". Te mit tettél, ebben a szituációban? Miért volt rossza viszonyuk? Kiálltál mellette és próbáltad az ellentéteket békülés irányba vinni? Nem lehet,hogy Te még nem váltál le a szülőkről, ők voltak fontosabbak és már azért nem is akar babát, mert akkor majd a családod beleszólna mindenbe, te meg hagynád
Meghallgatnám azért én az Ő verzióját is. Amúgy Neked már nem mindegy mit csinál ?
Pár napig orulj aztán felejtsd el és ne foglalkozz vele!
Egyébként qrvára megérdemelte
Elég szánalmas vagy és nem jut el a tudatodik, hogy a megcsalás már csak a ti rossz kapcsolatotok hozománya volt. Örülj neki, ha akarsz, a volt feleséged is jobban járt hogy 1. nem egy ilyen kicsinyes ember mellett maradt, mint te, 2. nem egy hűtlen új pasi mellett kötött ki.
Még csak 32 éves, megnyugtatlak, lesz új társa, akár gyereke is, ha szeretne.
Remélem addigra te is már tovább lépsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!