Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férfiak, ti miért csaljátok a párotokat?
Valószínűleg fiatal házasok vagytok, pici gyerekkel. Megéri?
Érdekelnének az okok.
Megdöbbentő, hogy napi szinten lehet totál hasonló dolgokat olvasni.
Ezekkel a nőkkel mi történik? Nem gondolnak bele, hogy szétbasznak egy egész családot?
Engem a szokásos sárkány feleség és ronda anya kamu provokációk (se a kérdés, se a válaszok) nem érdekelnek, csak azért kommentelek hogy arról érdeklődjek, hogy kerülik meg egyesek a trágárságszűrőt.
Ma a szokásosnál is több ilyet láttam, kipontozások nélkül.
4
Hát nálam minden volt, csak nem leterhelt. Pont az a legnagyobb baj veletek, hogy azt hiszitek, a gyerek csak titeket illet meg. Képzeld, én is szeretnék vele foglalkozni, képzeld, én is maradnék vele otthon, amíg az anyja eljár lazítani, de nem teszi, mert hülyének néz és azt hiszi, hogy nem értek a saját gyerekemhez. Elkülditek az embert dolgozni, úgy tesztek, mintha csak a ti dolgotok lenne a gyerekezés és a ti mulatságotok, utána meg megy a mártír magad földhözbaszás, hogy milyen nehéz neked. Ott voltam, segítettem volna, dehát a gyerek az anyja által már ki van elemezve és hogy lehetek akkora hülye, hogy az ilyen hangú sírásra etetni akarom, nem pelenkázni. Képzeld, nők nélkül is nőnek fel gyerekek, apák is nevelnek fel egyedül gyerekeket, de ha rá sem mered bízni, akkor sosem lesz olyan a kapcsolata az apjával, amilyennek kellene, mert csak dolgozni látja, miközben te beszopódsz vele és baszol visszamenni beszállni az anyagiakba a gyes után. Baszol bármit csinálni, amitől az a nő lennél, aki akkor voltál, mikor belédszerettek. Nem hiszem, hogy én vagyok a hitvány gazember azzal szemben, akit már a barátai is elhagytak, mert annyira elegük van a hülyeségeiből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!