Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 30-as férfiak, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, ti miért csaljátok a párotokat?

Figyelt kérdés

Valószínűleg fiatal házasok vagytok, pici gyerekkel. Megéri?

Érdekelnének az okok.

2021. nov. 19. 19:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Tanácstalanságból mentem félre. Nem akartam volna otthagyni, mert nem ilyennek ismertem meg, de szörnyű ember lett, mióta gyerekünk van. Igyekeztem segíteni neki mindenben, de undok, a gyerekkel kisajátító, magát elhanyagolja... Szívesen maradtam volna otthon a gyerekkel, szeretem-imádom is őt, de a feleségem nem hagyja. Egyszerűen hülyének néz, nem megy a gyerek nélkül wcre sem, mondván én nem tudnám ellátni. Nem kapcsolódik ki, nem megy el szépítkezni, edzeni, semmit, minden csak a gyerek témáról szól, ő természetesen jobban tudja, hogy a gyerek mit akar és mi jó neki, folyamatosan fölényeskedik, mintha gyerekből diplomázott volna. És sehol nem vagyok, sehol nem számítok, menjek dolgozni, ő otthon addig babázik, az le van szarva, ha én is részt akarok venni a fiam életében és nem akarom egyedül lapátolni a pénzt. Kellene a segítsége és a szeretete, hiányzik az a csinos, érdekes és törődő ember, aki volt, de mára nincs semmi téma, csak az, hogy ő milyen összhangban van a gyerekkel a kis burkukban, én meg ezt finanszírozzam. Nem ilyen családot képzeltem el. Nem akarom elveszíteni a fiam, de az anyjával nem lehet beszélni sem szépen sem csúnyán, mert a gyerek mögé bújik állandóan. A gyerekhez megyek már csak haza, az ápoltságod és a jó társaságot, ami nem a gyerekünk anyagcseréjéről szól, sajnos máshol keresem. Nem tudom, lesz-e ennek valaha megoldása. Még reménykedem, de már két éve ez megy köztünk otthon.
2021. nov. 19. 20:00
 2/20 A kérdező kommentje:

Megdöbbentő, hogy napi szinten lehet totál hasonló dolgokat olvasni.

Ezekkel a nőkkel mi történik? Nem gondolnak bele, hogy szétbasznak egy egész családot?

2021. nov. 19. 20:08
 3/20 anonim ***** válasza:
32%

Engem a szokásos sárkány feleség és ronda anya kamu provokációk (se a kérdés, se a válaszok) nem érdekelnek, csak azért kommentelek hogy arról érdeklődjek, hogy kerülik meg egyesek a trágárságszűrőt.

Ma a szokásosnál is több ilyet láttam, kipontozások nélkül.

2021. nov. 19. 20:15
 4/20 anonim ***** válasza:
44%
BTW ketteske, csakhogy a kérdésre is legyen válasz, nem a leterhelt nők b.ák szét a családot, hanem az aki úgy DÖNT hogy félremegy. Az cseszi szét. Esetleg ketten együtt, na, hogy örülj egy kicsit. De te úgyis mindennap arra maszturbálsz hogy arra gondolsz hogy meggyőzd magad hogy azoknak se jobb akik nem incelek 😀
2021. nov. 19. 20:20
 5/20 anonim ***** válasza:
2021. nov. 19. 20:34
 6/20 anonim ***** válasza:
63%
6 nem vártam meg a reklámot sem, ez a pedó daluk ugye? Az a kislány vagy rosszlány vagy mi.
2021. nov. 19. 20:43
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
5 Már nem azért, de a nő sem kap.
2021. nov. 19. 21:12
 8/20 anonim ***** válasza:
61%
2 éve nem szexelünk egyáltalán. Az sem sokat segít a dolgon. Egy idő után feladja az ember. Ennyi. Imádom a fiam, nem fogom szétbarmolni a családot bármelyik nő miatt.viszont szükségletek vannak. Nagyvonalakban emiatt, de ez ennél sokkal bonyolultabb persze.
2021. nov. 19. 21:27
 9/20 anonim ***** válasza:
78%

4

Hát nálam minden volt, csak nem leterhelt. Pont az a legnagyobb baj veletek, hogy azt hiszitek, a gyerek csak titeket illet meg. Képzeld, én is szeretnék vele foglalkozni, képzeld, én is maradnék vele otthon, amíg az anyja eljár lazítani, de nem teszi, mert hülyének néz és azt hiszi, hogy nem értek a saját gyerekemhez. Elkülditek az embert dolgozni, úgy tesztek, mintha csak a ti dolgotok lenne a gyerekezés és a ti mulatságotok, utána meg megy a mártír magad földhözbaszás, hogy milyen nehéz neked. Ott voltam, segítettem volna, dehát a gyerek az anyja által már ki van elemezve és hogy lehetek akkora hülye, hogy az ilyen hangú sírásra etetni akarom, nem pelenkázni. Képzeld, nők nélkül is nőnek fel gyerekek, apák is nevelnek fel egyedül gyerekeket, de ha rá sem mered bízni, akkor sosem lesz olyan a kapcsolata az apjával, amilyennek kellene, mert csak dolgozni látja, miközben te beszopódsz vele és baszol visszamenni beszállni az anyagiakba a gyes után. Baszol bármit csinálni, amitől az a nő lennél, aki akkor voltál, mikor belédszerettek. Nem hiszem, hogy én vagyok a hitvány gazember azzal szemben, akit már a barátai is elhagytak, mert annyira elegük van a hülyeségeiből.

2021. nov. 19. 21:30
 10/20 anonim ***** válasza:
21%
Nem szabadott volna szülnie. Ha nem terhes, nem megy el szülni és nem láncolódik emiatt teljesen hozzá, hanem ugyanannyi múltunk van vele mindkettőnknek, valószínűleg másképp alakult volna. Meg ha nem megy szét a teste (és nem a szülésről beszélek elsősorban, hanem a hormonokról meg utána az elhízásról), akkor más lett volna. Ha újrakezdhetném, inkább örökbefogadok. Mert gyereket szeretnék utólag is, de a páromtól megundorodni és látni, ahogy eldob mindent, aki volt és akit szerettem benne, az kösz nem kell.
2021. nov. 19. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!