Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 30-as férfiak, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, ti miért csaljátok a párotokat?

Figyelt kérdés

Valószínűleg fiatal házasok vagytok, pici gyerekkel. Megéri?

Érdekelnének az okok.

2021. nov. 19. 19:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

10 a maszlagodból nálad is csak azt tartom érdemesnek megjegyezni hogy ugyanúgy ahogy a kérdező, te is le tudod írni a b.ást többféle ragozással is, kipontozás nélkül.

És nem értem miért beszélsz hozzám a E/2-ben. Nem én vagyok a "feleséged".

2021. nov. 19. 21:34
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell itt álszentnek lenni, aki azt állítja, hogy nincs a környezetében legalább 1 anyuka, aki rá van gyógyulva a gyerek(ek)re, apuka meg csak kullog utánuk, az hazudik. Az internet nagyon meghülyítette az anyákat, fontosabb megfelelni a fb csopiban lévő többi ősanyának, mint a saját párjuknak. Aztán meg sírnak, hogy ők nem pótapát keresnek a gyereküknek, mégsem ismerkedik velük senki a gyerek miatt.

Én több ilyet is látok, családban is volt olyan, ahol az apa volt a sátán, mert lelépett egy másik nővel a 4 éves gyerek mellől, de a "szemét rohadék" igazából már a 2. szexmentes évben elkezdte csalni a párját, csak még hezitált a gyerek miatt.

Én nő vagyok, de szerintem a világ összes szenvedélybetegségével nyugtatnám magam, ha ilyen tehetetlen helyzetben lennék. És igen, jelenség, hogy a kisgyerekes anyukák megszűnnek nők lenni.

2021. nov. 19. 21:36
 13/20 A kérdező kommentje:
És mi a motiváló tényező a nőknek? Mert ez szerintem újkeletű és gyakori. Egymás agyát mérgezik a különböző anyás topikokban?
2021. nov. 19. 21:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Menj át a Gyerekvállalás és nevelés topikba, olyan passzív-agresszív dominálás megy, hogy elképesztő, akkor képzelheted, hogy mi van olyan csoportokban, ahol névvel és arccal kell vállalnod magad.

Ha a gyereked nem beszél 2,5 évesen összetett mondatokban, és erre rá mersz kérdezni, hogy normális-e (és nyilván rákérdezel, mert 15 éve internetfüggő vagy, szóval már kigugliztad, hogy a gyereknek biztos agydaganata van), egyből lesz 4 kommentelő anyuka, aki csak mellékesen megjegyzi, hogy az ő gyereke 1,5 évesen már költeményeket szavalt. Ferdítenek megállás nélkül, és mivel egész nap a gyerekkel tudnak csak kommunikálni, a szociális tér áttevődik ezekbe a csoportokba, ők meg belehülyülnek.

Mondjuk szerintem erre megoldás lehet az, ha az apuka rácsap az asztalra, és akár egy több napig tartó balhét is felvállal azért, hogy ő vigyázhasson a gyerekre/elmenjenek randizni, stb. Sajnos el kell fogadni, hogy aki tényleg nagyon bele van vonódva ebbe a gyerekőrületbe, az nem fog a racionális érvekre hallgatni, ahhoz kicsit el kell, hogy szakadjon a figyelme a gyerekről.

2021. nov. 19. 21:48
 15/20 anonim ***** válasza:
24%

6.-ra.

Nem pedo! A dalban 21 a lány.

2021. nov. 19. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

14 a gyerekes topik valóban agyrém (de máshol is), én is otthagytam már, viszont az nem igaz, hogy a tiptop, sminkelős nőkből hordozókendős, elhanyagolt bioszörnyek lesznek, hogy a hajfesték meg a kemikáliák belemennek a tejbe amivel a 3 éves babucit eteti. Ők előtte sem voltak topcsajok.

Egy olyat se ismerek aki igényesből lett lepusztult.

Egyébként nagyon régen (8-9 éve) olvastam egyszer itt egy brutál kérdést, 100+ volt az tuti, hogy ki mit nem tud csinálni amióta gyereke van. Szó szerint versengtek hogy ki a leglepusztultabb. Abszolút nyertes nálam az volt aki már a cipőjét nem tudta felvenni mert akkora volt a lábkörme hogy nyomta. Na, ő tuti nem volt luxusfeleség előtte se.

2021. nov. 19. 22:01
 17/20 anonim ***** válasza:
80%

Engem nem gátol a gyerek abban, hogy ugyan úgy kielégítsem a férjem és csinos legyek, mint előtte. Ez csak egy kifogás.

De szerintem senki se áltassa magát, nem azért csal meg valaki, mert tényleg indoka van, hanem mert egy ilyen gerinctelen ember, aki nem bírja elviselni, hogy a tetteinek következményei vannak.

2021. nov. 24. 12:00
 18/20 A kérdező kommentje:

17-es, ezt csak azért gondolod, mert te olyan vagy, amilyen.

De ha kicsit is beleolvasgatsz a kérdésekre, akkor dugig van az oldal olyan panaszokkal, hogy a feleségek megszűntek nők létezni.

2021. nov. 24. 12:05
 19/20 A kérdező kommentje:
*nőként
2021. nov. 24. 12:06
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van őszinte út.
2021. nov. 24. 12:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!