Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az hűséges, akinek nincs lehetősége?
Figyelt kérdés
Egyre többet tapasztalom, hogy az, akinek lehetősége van megcsalni a párját,az meg is teszi. Nem arra gondolok, hogy keresi a lehetőséget, hanem jön egy nő vagy férfi akin látja, hogy bejön neki vagy mondjuk tudatja is vele és így is nemet tud mondani a párkapcsolatban levő fel. Ilyet még sajnos sosem hallottam. És más az amikor van egy párod es el képzeled, hogy ez megtörténik (általában ilyenkor mond nemet mindenki, hogy márpedig ő nem csalná meg)és megint más amikor ez valójában megtörténik. Mit gondoltok erről? Van valakinek tapasztalata olyannal kapcsolatban, hogy volt lehetősége es mégis hűséges maradt?2021. nov. 16. 13:45
11/30 anonim válasza:
10
De ha szép bélszín kacsintgat rád, agy sajtok garmadája - vagy bármi amiből éppen hiányod van - azt nem emeled a kosaradba? Dehogynem, ha meg tudod tenni.
12/30 A kérdező kommentje:
#8. De én voltam és amit bemásoltál a kérdésemből, abból ki is derül, hogy ezt tapasztaltam/láttam/hallottam, nem pedig rólam szól.
2021. nov. 16. 14:27
13/30 anonim válasza:
De nem erről beszélek, hanem alkalomról.
Ha van lehetőséged lopni, akkor lopni fogsz? Ha igen, akkor alapból lopós vagy. És nem mindenki lopna, ha tudna.
14/30 A kérdező kommentje:
10# ha egész életedben csak csirkemellet eszel, nem kivánsz meg mondjuk egy hamburgert?
Én is elítélem ezt de sajnos ez a tapasztalatom
2021. nov. 16. 14:30
15/30 anonim válasza:
Volt lehetosegem tobbszor is, adott volt a no is, korabban parszor randiztunk, de kiderult ferjnel van, igy lezartam. Idonkent meg most is megkeres, hogy meggondoltam-e magam. Tovabbra sem. Pedig egy tenyleg csinos es kedves no, a vonzalom megvolt. Azota mar uj kapcsolatom van, o meg mindig ferjnel.
16/30 anonim válasza:
13 Azért egyáltalán nem mindegy, hogy jóllakottan mászkálsz a tiltott kaják között, vagy éhségtől kopogó szemekkel. Van az az éhség, amitől a legGERINCesebb ember is el fog csenni egy kiflivéget, hogy ne haljon éhen.
17/30 anonim válasza:
Nem értitek a hasonlatot.
Arról beszélsz, hogy egy rossz dolgot (megcsalás) csak az nem tesz meg, akinek nincs lehetősége. Alkohol van a boltban, lehetőséged van megtenni, hogy alkoholista legyél (rossz dolog), mégsem teszed.
18/30 anonim válasza:
De az éhség, az életben maradás teljesen más, mint hogy "az a fenék kerekebb, most az kell".
19/30 anonim válasza:
17 Értjük a hasonlatot, csak ez egy rossz hasonlat.
20/30 anonim válasza:
18 Mondta valaki, hogy ugyanaz? Szerinted csak egyfajta oka lehet a megcsalásnak: a fenék kereksége?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!