Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad e már meg a férjed/feleséged? Ha igen miért?
Nem. Van gerincem, szóval előbb inkább lelépnék vagy megpróbálnám menteni a menthetőt.
N29
Csaltam meg igen.
A vérem is hajtott az tény+ szexuálisan borzasztóan lehangoló életünk volt.
Hogy ez magyarázat e?
Számomra igen, idegen emberek véleménye meg kicsit sem érdekel.
34/N
Tény egy megcsalás sokrétű van hogy a megcsalt is hibás de azért az ilyen emberek... Képes vagy csalni s otthon meg eljatszani a hős szerelmest.
Férfi vagyok de őszintén szerintem te is,és addig az asszony otthon főz,mos. Bezzeg ha majd ő megcsal ő lesz a k*urva :))
Na erre értem,az ilyen megcsalást nem itélem el,sokan meg is érdemlik
Szerintem nincs olyan, hogy valaki megérdemelte a megcsalást, hiszen szakítani bármikor lehet, és tiszta lappal azt tenni amit akarsz.
Valaki ilyen nevelést kapott, valaki olyat, én speciel rosszul lennék magamtól, ha valakit akit szeretek így átvágnék. Ha meg nem szeretem, biztos nem maradnék tovább a kapcsolatban bosszúból, nekem semmi örömet nem ad, ha másnak rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!