Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak az hűséges, akinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az hűséges, akinek nincs lehetősége?

Figyelt kérdés
Egyre többet tapasztalom, hogy az, akinek lehetősége van megcsalni a párját,az meg is teszi. Nem arra gondolok, hogy keresi a lehetőséget, hanem jön egy nő vagy férfi akin látja, hogy bejön neki vagy mondjuk tudatja is vele és így is nemet tud mondani a párkapcsolatban levő fel. Ilyet még sajnos sosem hallottam. És más az amikor van egy párod es el képzeled, hogy ez megtörténik (általában ilyenkor mond nemet mindenki, hogy márpedig ő nem csalná meg)és megint más amikor ez valójában megtörténik. Mit gondoltok erről? Van valakinek tapasztalata olyannal kapcsolatban, hogy volt lehetősége es mégis hűséges maradt?
2021. nov. 16. 13:45
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
az biztos, hogy úgy könnyebben megy, ha van kereslet
2021. nov. 16. 13:46
 2/30 anonim ***** válasza:
83%

Pár éve még azt mondtam volna hogy a gerincességen múlik.

Most már azt mondom,igen a lehetőség az sokmindent fel tud rúgni sajnos..

2021. nov. 16. 13:48
 3/30 anonim ***** válasza:
89%
Én több férfivel is megcsalhatnám,megcsalhattam volna a párom, de soha fel sem merült. Pedig vannak köztük vonzó férfiak is. Amennyire tudom, a párom sem csalt meg, pedig lehetősége neki is lenne és voltak már hosszabb rossz időszakaink is. Persze az ő nevében nem nyilatkozhatok biztosra.
2021. nov. 16. 13:49
 4/30 anonim ***** válasza:
70%
Összezárva pl 8 órányit naponta egy tiptop kedves nővel, vagy egy megértő kellemes férfivel, na az a kihívás.
2021. nov. 16. 13:58
 5/30 anonim ***** válasza:
90%
Férfin is múlik. Akinek van csepp tartása az nem árulja el a párját és nem csalja meg hanem elküldi a francba aki ráhajt...
2021. nov. 16. 14:00
 6/30 anonim ***** válasza:
59%

ez hulyeseg, az huseges, aki huseges akar maradni. ez pusztan dontes kerdese. attol, hogy eszreveszed egy ellenkezo nemun, hogy bejossz neki es esetleg o is bejon neked, meg nem fekszel ala/teszed bele a farkad, mert jobb esetben tobb vagy egy nemiszervnel. es nem, ezek nem kinalkozo alkalmak, attol lesz belole kinalkozo alkalom, ha te azt latod bele.

ez olyan, hogy szinglikent se fekszel ossze minden pasival/novel aki radkacsint. legalabbis a normalisabb ember nem teszi ezt.

nekem is lett volna alkalmam megcsalni a pasim, de nem tettem. tudom, h nala is beprobalkoztak, de o is lekoptatta a csajt. ez a normalis emberi viselkedes, ha kapcsolatban vagy.

szerintem ez tipikusan csak a luzer, sikertelen emberek maniaja, h azt feltetelzik, mindenki olyan ketsegbeesett, mint ok, hogy egybol mindent eldonva ugrik, ha valami kis lehetoseg kinalkozik. szanalmas.

2021. nov. 16. 14:05
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Előbb zártam le a kapcsolatot és úgy közeledtem a másik felé... Senkit nem tudnék így megbántani és az lenne a legnagyobb kegyetlenség ha valaki ezt tenné velem.

Nem értem hogy aki ezt teszi, hogyan tud tükörbe nézni.

2021. nov. 16. 14:10
 8/30 anonim ***** válasza:
85%

"hanem jön egy nő vagy férfi akin látja, hogy bejön neki vagy mondjuk tudatja is vele és így is nemet tud mondani a párkapcsolatban levő fel. Ilyet még sajnos sosem hallottam. "

pedig elég sokan tudunk nemet mondani ilyenkor

te még sosem voltál ilyen helyzetben?

2021. nov. 16. 14:14
 9/30 anonim ***** válasza:
36%
Megérkeztek a Szent Gerinc Rend lovagjai és lovaginái. Hajtsunk fejet nagyságuk előtt!
2021. nov. 16. 14:22
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy élj a lehetőséggel, alapból olyan embernek kell lenni.

Elmész a boltba, ott az alkohol, lehetőséged van alkoholistának lenni. Miért nem vagy az? Más miért igen? Ott a lehetőség, hogy egészségtelen kajákat egyél, és elhízz. Te miért nem teszed, más miért igen? És a végtelenségig lehet vinni.

2021. nov. 16. 14:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!