Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, megcsalnátok vele a barátnődet?
Kösz 19 🙂
Ráadásul tényleg nem értem mit bizonyítana, mi van ha lopott lenne és nem is én lennék rajta?
20, Nyilván nem tudnám, de nem is feltétlenül ezért mondtam, hanem azért h érezd magad szembesítve kicsit a valósággal. :)
"julia robert is csak egy atlagos kinezetu no, tehat nyilvan akarhogy nez is ki a kommentelo, le lenne szolva, mar csakazertis"
Ha nem tűnt volna fel ezt a mentálist éppen ti képviselitek éppen.
Én csak azt nem értem, miért kell fikázni szegény kiscsajt. Baromira nem kérte, hogy egy random országban egy ilyen kérdéshez kerüljön ki a videója, mégis sokan úgy esnek neki, mintha ő lenne a provokátor. Az meg, hogy "vastag"... Te jó ég. És akkor csodálkoznak egyesek miért van sok kislánynak evési zavara, mikor egy full normál testalkatú, szvsz sportosnak is mondható lány le van vaskosozva. Nemár... ez annyira alja szint.
Egyébként normális férfi nem azért nem csal, mert nincs a nőjénél szebb, jobb, csinosabb, okosabb...stb, hanem mert szereti a párját, és van erkölcsi tartása. Innentől kezdve teljesen mindegy, ki a "kísértő". Ha nem vevő ilyesmire, akkor nem fog félrelépni, ha meg vevő rá, előbb-utóbb úgyis megtenné valakivel.
#24 a provokátornak estünk neki meg a másiknak, hogy miért állandóan kislányokat nyomatnak, mint a démont akivel mindenkit meg akarnak csalni. Állandóan ez megy itt...
És ha már ide van rakva akkor csak meg kell indokolni hogy miért nem kísértés pont ez a lány. Egyrészt kislány, másrészt nem nagy szám és kissé tömzsi, nem dagadtat írtam, mert nem túlsúlyos, de vaskos, sportos, ahogy írod, ez meg nem jön be mindenkinek.
Egyébként meg, aki nyilvánosan rak ki magáról fotókat és videókat, nyilván tudja hogy a nyominger pasik felhasználják, megosztják (a többit meg hagyjuk...), és mindenki véleményt mondhat róluk.
23, Milyen valósággal? Azzal hogy ez a lány éppenséggel a mai szépség ideál alapján szép. :D
Hosszú combjai vannak, arányos testalkata, és kifejezetten nem tömzsi. Nem tudom milyen mentális probléma kell hozzá hogy ennyire görbén lásd a vilagot.
"A provokátornak estünk neki"
vs
"tömzsi, csunyuska kiscsaj"
"ez a női Mr. Bean"
"béna kiscsaj"
Ne haragudj...de nem. Ez továbbra is alja modor. Nem ismerem a csajt, és nem is hasonlítok rá, de annyira gyomorforgató így nekiesni valakinek a semmiért. És szerintem elég sokat elárul az emberről az, hogy hogyan viselkedik, amikor "senki se nézi". Egy teljesen átlagos, inkább szép felé hajló, fiatal lányról van szó. Más kérdéseknél meg azért megy a sírás, hogy az ilyen nő már gyönyörű, és mennyire el vannak szállva a férfi igények.
Indokolni pedig a másik sértegetése nélkül is lehet az álláspontunkat. Például: "Nem az ilyen fiatal lányok az esetei" vagy "Abszolút nem kedveli a hasonló vonású lányokat" vagy "Más alkat jön be neki" és még folytathatnám. De továbbra is, én azért gondolom, hogy a párom nem lépne félre se vele, se mással, mert szeret, ez pedig nem azon múlik, hogy nem tudna szebb, csinosabb nőt meghódítani, hanem mert a fizikai vonzalmon felül személyiségben, és egyéb területeken is kiegészítjük egymást. Emiatt megbecsül annyira, hogy nem fog elcsábulni, bármilyen szép nő pillázgat rá.
22: itt egy kerdesnel
konkretan ez szo szerint meg lett fogalmazva, hogy j.r. es madonna is full atlag nok. nem en talalom ki.
jo nokent pedig rendszerimt szetmutott, agyonsminkelt, szetfilterezett es photoshopolt 20 eves kislanyok vannak belinkelve olyan mellekkel, mint a fejem es felgombbe retusalt seggel, mikozben ilyenek a valosagban egyszeruen NEM LETEZNEK. de agymosottaknal ez a merce, mert husver no kozelebe meg az eletben nem jutottak, ezert fordulhat elo, hogy j.r. nekik atlagno lesz.
a ‘ti’ alatt nem tudom, kiket ertesz, nekem nem eszembe mondjuk david backhamet leatlagosozni attol fuggetlenul, hogy stilusra abszolut nem jon be, meg latom, hogy objektiven merve jo pasi es az atlag messze nem ilyen.
ja, el is felejtettem, az incel univerzumban a noknek csak az 190es, izmos ‘lapatallu’ kogazdag chad kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!