Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, megcsalnátok vele a barátnődet?
Ez pont az a típus akitől nem kellene féltenem se a jelenlegim, se az exem. Jelentéktelen, buta tekintetű, félhosszú hajú, kissé vaskos. Lehet hogy megszépül ha nő lesz belőle, de egyelőre ez az akit észre se lehet venni, még az alulöltözöttségért sem, mert az is általános nyáron, ez nem tűnik ki az utcaképből.
De én a jócsajoktól se féltem, a megcsalás nem ezen múlik, ezt csak az incelek hiszik akik annyira ki vannak éhezve hogy ha jutna is egy végre, az se lenne elég, bárkivel megcsalnák mert vérszemet kapnának. Az én pasim nem lúzer. Voltak barátnői, sose csalt, akit szeretett amellett döntött, ha elmúlt szakítottak. Nekem is lenne lehetőségem de senki se érdekel, őt választottam és nincs hiányérzetem hogy annyi más helyes pasi rohangál. Csakhogy azoktól nem akarok semmit.
Vicces h több nő szavaz és ír hozzászólást mint férfi 😂.
11es is hogy lehordja a csajt a videón. Mutass már magadról is egy képet te nagyképű liba. 😁
13
sztem az első oldalon csak férfiak írtak!
Ez a csaj tényleg nem nagy szám. Linkelne be legalább 1x a kérdező majom egy szép NŐT, ne folyton béna kiscsajokat. Monica Belluccitól fénykorában, na tőle majd megijedünk, de ettől a semmilyenkétől nem 😂
14, Jó oké. Akkor ez a buta tekintetű tucat csaj aki alul öltözve se tűnik fel senkinek, mert nem annyira szép.
Akkor tessék kápráztass el minket és lássunk téged, hogy hol vagy ehhez képest. :)
Kíváncsian várom.
16 Tudod ki fog itt bizonygatni idegeneknek bármit, meg fotókat küldözgetni. Senkit se érdekel a véleményetek, inkább olvasom nap mint nap azt hogy rövid, színes hajú széttetovált feminácik vagyunk mind, amikor olyat írunk ami nem tetszik őincelségeiteknek, minthogy ilyeneknek visszaélésre adjunk lehetőséget a fotóinkkal. Amire úgyis rámondanád hogy kamu. Vagy ha tényleg lopott, te azt honnan tudnád? Szóval nem tudom mit bizonyítana egy olyan fotó amiről vagy elhiszed vagy nem, hogy én vagyok rajta.
Azt gondolsz amit akarsz, nekem mindegy. Mindenesetre akkor se félnék ettől a béna kiscsajtól ha én is csak így néznék ki, mert akkor meg miért csalna meg egy hasonló kaliberrel.
17, Aha, oké. Tehát felvállalni sem mered képed, főleg ezután a vélemény után. ^^
Gáz lenne azért ha ezután be kéne rakni magadról egy fotót, mi? 😂
most ti komolyan azt varjatok valakitol, hogy majd egy ANONIMITASRA epulo oldalon kepeket fog magarol posztolgatni?! wtf.. arrol nem is beszelve, hogy az itteni mentalitas az, hogy julia robert is csak egy atlagos kinezetu no, tehat nyilvan akarhogy nez is ki a kommentelo, le lenne szolva, mar csakazertis.
egyebknet meg ennyi erovel posztolj magadrol te is kepet, mert ocsmany ferfiak velemenyere amugysem
adunk.
18 Láttam egyszer hogy valaki azt írta hogy a nicked nyilván a fejedben lévő helyzetre utal. Nos, egyet kell hogy értsek vele 🤦😀
Akkor még egyszer. Kapsz egy képet. Honnan tudnád hogy én vagyok rajta vagy sem? Mit követelnél még utána, milyen azonosítást?
Úgyhogy maradjunk annyiban hogy rendben, legyek rondább mint ez a női Mr. Bean, nekem nyolc. Elégedett vagy? 😏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!