Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, megcsalnátok vele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, megcsalnátok vele a barátnődet?

Figyelt kérdés

[link]

A nők ne szavazzanak!

2021. nov. 10. 02:55
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
38%

Baszki, nő vagyok de komolyan nem értem ezt az ide kommentet hányó vergődő állítólag nőnemű valamit.

Ez a kislány szép, csinos, egyáltalán nem tömzsi, vagy vaskos, vékony és csinos. Nem vagy normális.

Az hogy neked átlagosnak vagy tucatnak tűnik csak a TE véleményed. De nem a tiedet kérdezték hanem a férfiakét.

Akiknek a 90 százaléka nem nézne keresztül a lányon mert "átlagos". Ebben biztos lehetsz. A legtöbb örülne ha osszejonne neki ez a csaj.

Az más kérdés hogy nem minden kapcsolatban lévő férfi fekudne le vele mert van gerince, de attól még láthatja szépnek.

Sose értettem miért jó a nőknek fikázni más nőket. Attól te még nem leszel szebb.

2021. nov. 10. 11:00
 32/43 anonim ***** válasza:
24%
Elég fura haja van meg van rajta jócskán felesleg
2021. nov. 10. 11:01
 33/43 anonim ***** válasza:
69%

Senkivel sem csalnám meg a feleségem. Ezzel a nővel meg pláne nem. :D a felesegemnek sokkal szebb arca és jobb alakja van. Ez a csaj olyan, mintha travi lenne vagy férfinak született volna. Hatalmas orra van, buta a tekintete az meg, ahogy teszi-veszi magát, egyenesen visszataszító.

34F

2021. nov. 10. 11:23
 34/43 anonim ***** válasza:
89%
Senkivel nem csalnám meg a barátnőmet. Most fogom eljegyezni, de ez titok, úgyhogy pssszt! :D
2021. nov. 10. 11:41
 35/43 anonim ***** válasza:
0%
33, Ilyen amikor nő ír be férfiként. Nem csak frusztrált incel fiúk csinálják ezt, de frusztrált nők is. 😹
2021. nov. 10. 12:01
 36/43 anonim ***** válasza:
85%
Na most ez 2 dolgot feltételezne. Az egyik hogy lenne barátnőm, ami már csoda lenne. A másik, hogy ez a csaj felkínálná magát nekem (mivel ha volna barátnőm, nem keresnék mást az tuti). Ez mind a kettő olyannyira abszurd állítás, hogy feketelyukat képez a tér-idő-kontínuumban, és elpusztít mindent az univerzumban.
2021. nov. 10. 12:14
 37/43 anonim ***** válasza:
17%
Igen egy ilyen fiatal csajszival benne lennék !!
2021. nov. 10. 12:51
 38/43 anonim ***** válasza:
75%
35! Nem, nem nő vagyok és frusztrált sem. :D de igazából azt hiszel amit akarsz.
2021. nov. 10. 13:04
 39/43 anonim ***** válasza:
88%
Nekem mas a zsanerem. Nem a kozel-keleti tipus, es a szeles csipo sem izgat. Te nagyon odavagy erte, orulj otthon.
2021. nov. 10. 13:08
 40/43 anonim ***** válasza:
76%
A barátnőm egy hosszú szőke hajú baba nagy mellekkel és edzett testtel. Szerinted? Persze, hogy nem, sehol nincs hozzá.
2021. nov. 10. 13:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!