Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Milyen megcsalás ez?
Megcsalt a párom.
Az az érdekes, hogy már régebben gyanút fogtam, de a végsőkig tagadta. Mikor szakítani akartam vele egyszer, nem szerette volna. Aztán kezembe vettem a dolgokat, kiderítettem, hogy megcsalt és csak ezután vallotta be.
Azt mondja őszintén szeret tényleg, de ki akart próbálni valami újat, attól komolyan gondolta velem. Na most gondolhatjátok ennek mennyi a valóságalapja.
Férfiak! Miért tesztek ilyet? Miért kell ilyen bonyolulttá tenni a helyzetet? Megcsal, de mégsem akar szakítani? Itt tartunk? Azt hittem, ha valakit megcsalnak, az azért van, mert már nem szereti és szakítani akarna. Nem értem.
Le vagyok döbbenve és sajnos még abban az érzelmi állapotban vagyok, hogy lehet megbocsátanék..
Hogyan erősítsem meg magam?
Egyébként együtt éltünk, szóval még nehezebb és hosszadalmasabb..
Örülnék valami tanácsnak, vagy hasonló sztorinak..
Bírom ezt a belemártotta másba a farkát de undi...
Ti nem szoktatok zuhanyozni, csak azért kérdezem mert ezt már
számtalanszor láttam itt felbukkani. Mert ha igen, akkor
nem értem ezt a nagy fújolást. Átvitt értelemben oké, de így,vicces.
Amúgy meg mindenki aki úgy érzi,hogy még akar valamit a másiktól,
mert szereti, és szüksége van rá,bocsásson meg neki,
ha újra félremegy, meg rúgja ki.Nem könnyű, mert ez örökre
ottmarad köztük, de az élet rövid, és ha van miért folytatni
a kapcsolatot akkor érdemes még egy esélyt adni neki.
32 # -es !
Megírtad az IQ bizonyítványodat !
Megmondom őszintén, nem csalódtam benned, hiszen többet nem is feltételeztem rólad.
31-es, azon felül, hogy egy eredeti barom vagy, de ezt most hagyjuk is.
Ha a nőd (ha egyszer majd, lesz, mikor valaki annyira el lesz keseredve) összefekszik minden féle pasikkal, de utána kivereti magát, az úgy akkor rendben van?!
"A nemi betegségeket nem mossa le a víz."
Szóval mindenki nemibeteg, akivel megcsalnak valakit,jóvan akkó. :-DD
Látom, sok válasz született.
Jókat írtok egyébként. 2 nap után egyértelművé vált, hogy megyek és vissza se nézek.
Szegénykém kiborult, dühbe jött, hogy miért nem akarok neki még egy esélyt adni..dehát ez van.
Azt hiszem a 25-ös írt az undorodásról. Na pont ezt érzem és nem tudnék már máshogy nézni rá.
Gusztustalannak tartom.
Nem is magát a tettet, hanem hogy szemrebbenés nélkül tagadta. Mégcsak nem is tőle tudtam meg. Az előző megcsalásomnál legalább az exem elmondta..
Van segítségem rengeteg, egyáltalán nem függtem tőle hiába hitte azt.
Szóval minden a legnagyobb rendben, és sokat segített a feldolgozásban, hogy milyen undorító dolgot tett. Annyira nem is rossz már.
Megragadtad a lényeget.
Bármilyen hiba is van bennem, egyikre sem megoldás a megcsalás.☺️ Csak ennyit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!