Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudnék tovább lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék tovább lépni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Vége lett a kapcsolatomnak kb egy hónapja.. a kapcsolat maga 1,5 evig tartott de előtte 3 évig folyton üldöztük egymást, mindig rosszkor talalkoztunk… aztán végre minden jó volt, annyira jól passzoltunk, mindent meg tudtunk beszélni és közösek voltak a céljaink is.. legalábbis úgy tűnt.

Vettünk egy közös lakást is nyár elején és eljegyzésről beszélt folyton. És jött a hideg zuhany, amikor egy két gyanús dolognak utánajárva kiderült hogy megcsalt.. nem 1x, nem 2x, hanem 12 nővel, közülük 2vel pár hónapig tartó szexkapcsolata volt. Ő maga vallotta be.

Egyszerűen szétestem, még mindig nem tudom felfogni. Egy ideje már alkoholhoz is nyúlok néha mert máshogy nem tudok itt így meglenni, vagy elaludni.. az se segít ha kimozdulok baratokkal, velük erről meg nem tudok beszélni, sajnos, pedig az is segített volna, ha kibeszélhetem magamból.

Vagy ez az a pont amikor más féle segítség után kellene néznem?

Bármi javaslat jól jönne, vagy tapasztalat.. nehezíti a helyzetet hogy egy cegnel dolgozunk. A szakítás óta nem mentem be dolgozni, otthonrol dolgoztam csak, de előbb utóbb muszáj lesz bemennem.

Köszönöm.

2021. szept. 20. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi lett a lakás sorsa? Hitelt vettetek fel? Hogy derült ki?

Munkaváltás opció?

Esetleg szakemberhez nem szeretnél fordulni?

2021. szept. 20. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Atya úr isten ez nagyon gáz, és nagyon sajnálom, ez igazi pofára ejtés volt, azt hiszem bele is őrültem volna már ha ezt megtudom, pláne ha olyan mélyenek éreztem volna a kapcsolatunkat.Hát ez tuti nehéz lesz , a lakást el tudjátok adni te költözz el és keress másik melóhelyet, sok idő kell az biztos hogy újra talpra tudsz állni az biztos, de az a szerencse hogy nincs még család és gyerekek.
2021. szept. 20. 19:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem, felesben fizettük a lakást. Az a baj a munkahelyemen most léptettek elő, és egyáltalán nem akarnék váltani..

Gondolkodtam a szakemberen, csak nehéz erről beszélnem, nem tudom sikerülne e:(

Igen, az a szerencse hogy nincs több emberre kihatással ez az egész. Még mindig nehéz felfognom, hogy ez megtörtént…

2021. szept. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!