Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább? Milyen megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Milyen megcsalás ez?

Figyelt kérdés

Megcsalt a párom.

Az az érdekes, hogy már régebben gyanút fogtam, de a végsőkig tagadta. Mikor szakítani akartam vele egyszer, nem szerette volna. Aztán kezembe vettem a dolgokat, kiderítettem, hogy megcsalt és csak ezután vallotta be.

Azt mondja őszintén szeret tényleg, de ki akart próbálni valami újat, attól komolyan gondolta velem. Na most gondolhatjátok ennek mennyi a valóságalapja.

Férfiak! Miért tesztek ilyet? Miért kell ilyen bonyolulttá tenni a helyzetet? Megcsal, de mégsem akar szakítani? Itt tartunk? Azt hittem, ha valakit megcsalnak, az azért van, mert már nem szereti és szakítani akarna. Nem értem.

Le vagyok döbbenve és sajnos még abban az érzelmi állapotban vagyok, hogy lehet megbocsátanék..

Hogyan erősítsem meg magam?

Egyébként együtt éltünk, szóval még nehezebb és hosszadalmasabb..

Örülnék valami tanácsnak, vagy hasonló sztorinak..

2021. nov. 9. 11:46
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
90%

Én semmilyenképpen nem gondolkodnék megbocsátáson. Sajnos én ilyen "kegyetlen" vagyok, nekem ez a végső és legnagyobb genyóság párkapcsolaton belül. (Akkor is ha két ember kell hozzá és egy megromlott kapcsolat)

Ha megerősítésre vágysz csak gondolj arra, hogy valahol vár valaki aki sosem fog ilyen helyzetbe hozni.

2021. nov. 9. 11:49
 2/39 anonim ***** válasza:
93%

Azzal erősítsd magad, hogy ha most megbocsátod neki, megint meg fog csalni.

"Férfiak! Miért tesztek ilyet?" Ezt pedig tőle kell megkérdezni. Nem vagyunk egy tömb, nem tudunk neked a párod helyett erre válaszolni.

2021. nov. 9. 11:51
 3/39 anonim ***** válasza:
93%

Szeret, de közben annyi gerinc sincs benne, hogy legalább beszéljen veled erről.

Először is, még a megcsalás előtt kellett volna ("Drágám, kicsit laposnak érzem a szexuális életünket újabban, frissítsük fel valamivel!") de legalább lett volna töke a félrekúráson kívül ahhoz is, hogy legalább bevallja.

Egy utolsó, tiszteletlen féreg, nehogy megbocsáss!

2021. nov. 9. 11:53
 4/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Az első valamiért megsiratott😅 Remélem is, hogy lesz ilyen ember. Eddig kétszer megcsaltak szóval…

Tényleg nem hiszem, hogy szeretett😅

2021. nov. 9. 11:54
 5/39 A kérdező kommentje:

3! Köszönöm.

Beszéltünk előtte ilyenről. Nagyon aktív és változatos szexuális életünk volt. Ezt pont ő mondta. (De nem ertem ha nem igy gondolja miert nem vallotta be) Szerinte tökéletes vagyok, de szeretett volna valami újat, nem igazán tudta megmagyarázni..nagyon kínos ez a helyzet.

2021. nov. 9. 11:57
 6/39 anonim ***** válasza:
95%

Mi volt az az új, amit veled nem tudott volna kipróbálni? Hacsak az a "valami új" nem egy "valami új" csajt jelent.

Mindegy, minden esetben lapát a pali.

2021. nov. 9. 12:01
 7/39 anonim ***** válasza:
94%

Csukd be a füled a szavaira, amit ír vagy mond. Csak azt nézd, amit tesz. A cselekedete a véres valóság, a szavak meg a szép hazugságok.

Ez fordítva is igaz, mert van, akinek folyton morog a párja, de közben meg úgy bánik vele, mint egy hercegnővel. Nekik a valóság, hogy a pasi szereti. Neked meg szépeket mond a pasid, és közben megcsal... A valóság, hogy nem tisztel.

2021. nov. 9. 12:04
 8/39 anonim ***** válasza:
92%
Ha ezt elnézed neki, engedélyt adsz a többire is. Ráadásul hazudik is. Ki tudja még miben. Kicágnám.
2021. nov. 9. 12:35
 9/39 anonim ***** válasza:
92%
Soha, de soha nem tudnám megbocsatani a páromnak ha megcsalna, még így se hogy 8 éve együtt vagyunk. Aki ilyen gerinctelen dolgot művel, annak nincs olyan, hogy második esély. Amúgy abba gondolj bele, hogy soha meg se tudtad volna, ha csak nem jársz utána... Te írtad, hogy a végsőkig tagadta. Ezek után hol lesz a kapcsolatban a bizalom? Soha nem hinnék egy szavának sem. Igazad adok a 7# kommentelőnek. Ne azt nézd, hogy mit mond hanem, hogy mit tesz. Az mindent elárul. Neked sok erőt kívánok, nem lesz egyszerű feldolgozni! 28/N
2021. nov. 9. 12:52
 10/39 anonim ***** válasza:
95%
Masodik esely annak jar, aki a korulmenyek aldozata. Tehat egy vetlen baleset, vagy hasonlo. Az elore eltervezett, megszervezett, vegighazudott felrelepest nem fogja helyrehozni egy masodik esely sem. De a harmadik sem. A parkapcsolat alapja az oszinteseg es a bizalom. Koztetek mar egyik sincs. Ellenben van jo sok keseruseg, meg nemi nosztalgia. A nosztalgia a mult, a keseruseg a jelen, a jovedet te valasztod meg. Ha a jelent folytatod, akkor az lesz a jovod is.
2021. nov. 9. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!