Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Milyen megcsalás ez?
Megcsalt a párom.
Az az érdekes, hogy már régebben gyanút fogtam, de a végsőkig tagadta. Mikor szakítani akartam vele egyszer, nem szerette volna. Aztán kezembe vettem a dolgokat, kiderítettem, hogy megcsalt és csak ezután vallotta be.
Azt mondja őszintén szeret tényleg, de ki akart próbálni valami újat, attól komolyan gondolta velem. Na most gondolhatjátok ennek mennyi a valóságalapja.
Férfiak! Miért tesztek ilyet? Miért kell ilyen bonyolulttá tenni a helyzetet? Megcsal, de mégsem akar szakítani? Itt tartunk? Azt hittem, ha valakit megcsalnak, az azért van, mert már nem szereti és szakítani akarna. Nem értem.
Le vagyok döbbenve és sajnos még abban az érzelmi állapotban vagyok, hogy lehet megbocsátanék..
Hogyan erősítsem meg magam?
Egyébként együtt éltünk, szóval még nehezebb és hosszadalmasabb..
Örülnék valami tanácsnak, vagy hasonló sztorinak..
Nem mindegy hogy tette, hányszor és miért.
És az sem mindegy hogy 20 éve vagytok együtt vagy kettő.
Mindenki élete speciális, nem látunk bele a részletekbe,pedig néha
azon múlik sok minden.
Nem teljesen mindegy, hogy ő mit akar? Megcsalt, vége! Fogadd el!
Tudok példát aki megbocsájtot, azóta folyamatos megcsalások, prostizás, lealacsonyítás. Ez vár rád.
Jajj #15-ös, komolyan azt hiszed, hogy mi nők csak azzal szexelünk, akibe szerelmesek vagyunk? :D
Nekünk is kell àm az ùjdonsàg X év utàn, nem egy nagy élvezet 10 évig ugyanaz a farok.
15-ös vagyok !
Majd ha a nőknek annyi eszük lesz mint a tyúkoknak, akkor majd rájönnek, hogy egy tyúk udvarba, miért van egy Kakas és miért 30 tyúk!
30 tyúk közül egyik sem féltékeny és nem érzi magát megcsalva, sőt büszke arra, hogy ma ő is megkapta a magáét a Kakastól !
Láttam itt a hozzászólók között egy magát orvosnak mondott személy véleményét is, hát csak annyit fűznék hozzá a mondandójához, hogy orvos létére, feltételezném róla , hogy tanulmányi időszaka alatt olvasott valamennyit az Ős pszichológiáról is. De sajnos úgy néz ki az adott válasza alapján, hogy fogalma nincs miről szól a Nő és Férfi az ős pszichológia tudománya szerint.
Nem vagyok én sem a téma tudományos doktora, de, volt időszak amikor olvastam a könyvet.
A kérdezőnek mondom !
A Bibliai tanítások is arról szólnak, hogy tudni kell megbocsátani!
A Bibliában is le van írva, hogy Éva vitte bűnbe Ádámot és nem fordítva!
Szóval , kérdező , nem a barátod a bűnös hanem az aki rávette őt !
Magyarul az a másik nő az a Qrva a bűnös !!!
Csajok , Asszonyok, Nők !
Kérdezem tőletek, megtud e titeket bármelyik férfi is Baxszni ha ti azt nem akarjátok?
Na ugye, hogy ha őszintén meg akarjátok válaszolni a kérdést, akkor a NEM a helyes válaszotok!
Szóval, kérdező javaslom, hogy ne dobd el , hanem mentsd meg a kapcsolatodat!
Magad is írod, hogy jó neked a szex a pároddal !
Itt a sok nő van aki nem élvezi , sőtt egyáltalán nem élvezi a szexet a férjével, barátjával, párjával, na ők azok a nők akik neked azt javasolják, hogy dobd el a jelenlegi párodat a férjedet.
Végezetül de nem utolsó sorban, kérdezem tőled kérdező!
Ugye hogy neked sem kellene egy olyan férfi aki csak neked tetszik de másnak, másoknak nem tetszik !?
Végezetül, javaslom, minden nő és férfi számára a :
www. kiralyeszter.com
oldal olvasását, jót fog tenni mindenki párkapcsolatának, házasságának!
27 # -es
Látom, komoly érvekkel érvelsz !
Érveidet alá is támasztottad, hét sorba tömöritve és ezzel megválaszoltad az általam írt 30 egynéhány sor írásomat. Ügyes !
Csűrheted, csavarhatod, ez akkor is megcsalás. Mindegy miért, mi az oka. Nem beszélve arról, hogy letagadta.
Azon felül, hogy testileg megcsalt, szerintem még súlyosabb, hogy érzelmileg is kihasznált. Sőt....
Szóval gondolkodni a megbocsátáson, ne!!!! Maximum 1 lehetőség, bocsáss meg neki, erősödj kicsit meg és add ki az útját. Mert 1 biztos, ez a helyzet újra el fog jönni.
Ugyan ebben a cipöben jarok. Sajnos nalunk 2x is megtörtent, ugyan azzal a növel. Ha csak 1x alkalom lett volna, es megprobalja velem megbeszelni, mit rontottunk el a kapcsolatban, hogyan hozzuk helyre , es latom rajta megbanta, engem szeret, akkor azt mondom igen... talan, megbocsajtok. Talan.
De mivel az elsö utan, vagyott meg ra masodszor is, igy nincs miröl beszelni. ( a nö egyebkent töle 10 evvel idösebb)
Rettenetesen faj, es üresnek, kevesnek erzem magam. Pedig elvileg engem szeret, millioszor elmondta, es ereztem is. Azt vallotta be ez csak szex volt - erzelem nelkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!