Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Milyen megcsalás ez?
Megcsalt a párom.
Az az érdekes, hogy már régebben gyanút fogtam, de a végsőkig tagadta. Mikor szakítani akartam vele egyszer, nem szerette volna. Aztán kezembe vettem a dolgokat, kiderítettem, hogy megcsalt és csak ezután vallotta be.
Azt mondja őszintén szeret tényleg, de ki akart próbálni valami újat, attól komolyan gondolta velem. Na most gondolhatjátok ennek mennyi a valóságalapja.
Férfiak! Miért tesztek ilyet? Miért kell ilyen bonyolulttá tenni a helyzetet? Megcsal, de mégsem akar szakítani? Itt tartunk? Azt hittem, ha valakit megcsalnak, az azért van, mert már nem szereti és szakítani akarna. Nem értem.
Le vagyok döbbenve és sajnos még abban az érzelmi állapotban vagyok, hogy lehet megbocsátanék..
Hogyan erősítsem meg magam?
Egyébként együtt éltünk, szóval még nehezebb és hosszadalmasabb..
Örülnék valami tanácsnak, vagy hasonló sztorinak..
"Azt hittem, ha valakit megcsalnak, az azért van, mert már nem szereti és szakítani akarna."
Mert nő vagy. Mi, férfiak azért kefélünk félre, mert újdonságra vágyunk. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretjük a párunkat, vagy szakítani akarunk.
Lehet olyan próbált ki a nővel, amit veled nem tenne meg.
Persze itt az oldal tele van sértett véranyákkal, akiknek más se jöhet szóba a megcsalás után csak a szakítás. Csakhogy ez nem így működik.
A nők, ha a párjukon kívül, mással is lefekszenek, az azt jelenti, hogy Éreznek a másik férfi iránt valamit (szerelmet) !
Azaz, már akkor megcsalták a férjüket,párjukat, amikor elkezdtek komolyan érezni az a másik férfi iránt!
Így, a köztük létrejövő szexuális kapcsolat létrejötte, megvalósulása, ebben az esetben a mély érzelmek kifejezésének fizikai megnyilvánulásban történő kifejezését jelenti!
Ezt nevezzük tényleges megcsalásnak!
A férfiak , ha a feleségükön kívül, más nővel is lefekszenek, azaz létesítenek szexuális kapcsolatot, az minden esetben a testi vágyak kielégítéséről szól!
Igen, hasonlóan mint egy maszturbálás !
Annyi különbséggel, hogy a második de inkább a harmadik, negyedik szexelést követően kezdenek a férfiban előjönni azok az érzelmek amiket a Nő már akkor érzett, még mielőtt lefeküdt az idegen férfival!
Ez a nagy különbség a férfi és a nő között !
Ez az amit a nők azért tudnak csak nehezen megérteni, mert ösztönből magukból indulnak ki, hiszen ők alapból elképzelhetetlennek tartják azt, hogy bárkivel is lefeküdnének, szexelnének, ha az a férfi iránt nincsenek mélynek mondható érzelmeik, érzelmi vonzódásuk. (kivéve a prostituáltakat, ők érzelem nélkül is , azaz csak anyagi érzelemből is lefekszenek a férfival...)
Ez a fő lényege, annak amit válaszként tudok írni a kérdező kérdésére!
Szóval, téged szerintem nem csalt meg a párod !
Hiszen, ahogy te is írod, amikor szakítani akartál vele, akkor ő ragaszkodott hozzád és nem akart szakítani veled!
Szóval, Téged szeret, te vagy a jobb NŐ minden téren és tekintetben!
Az a másik nő, csak egy "maszturbálás" volt a számára és nem több!
Beszélgessetek és tegyétek rendbe a kapcsolatotokat !
Szerintem érdemes még dolgoznotok a kapcsolatotok rendbetételén !
Ne feled, minden kapcsolaton dolgozni kel, és minden kapcsolatot életben kell tartani ha azt akarjuk , hogy az jól és harmonikusan működjön! Igaz ez egy sima baráti kapcsolatra nő és nő vagy férfi és férfi között is. De igaz ez minden kapcsolatra a testvérek közti kapcsolatra, a szülök közti kapcsolatra stb. a kapcsolatokat rendben kel tartani, ápolni kel őket, dolgozni kel rajtuk, hogy életben tartsuk a kapcsolatainkat!
Helyrehozható dolgok miatt kár eldobni bármilyen kapcsolatot, főleg kár eldobni egy házassági vagy pár kapcsolatot!
Beszélgessetek többet, mint eddig tettétek azt !
15.felvidítottad a napom, köszi 😅😅😉
Ennyi baromságot összehordani.
17-es. Kit látsz itt dühöngeni?
Maximum azokat, akik nem értik meg, hogy a férfiak nem bosszúból, rosszindulatból vagy szerelemből kúrnak félre, hanem sima "multiplayer" önkielégítésként.
15-ös, Jól látod a dolgokat, vlgre aki ne mcsak azt hajtogatja hogy azonnal lapátra vele, és tovább is lát két méternél.
Vannak menthető kapcsolatok, én is megbocsájtottam a férjemnek anno,
és ne mbántam meg,azóta is együtt vagyunk, évek teltek el,
és nem csalt meg azóta. Onnan tudom,hogy mikor megtette is azonnal észrevettem rajta a változást.
Akkor ne hazudjanak monogamiat. Már azok a férfiak, akik nem képesek tartani magukat ehhez. Nem érdekel ez a maszlag, hogy férfiként O ezert-meg-azert kur félre. Hazudott? Hazudott. Szeret engem az aki belehazudik a kepembe? Hiteles ember az? Akarok én ilyen emberben megbízni?
Nem nehéz kérdések ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!