Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok boldog a párommal, tovább? Story lenn
Én 20 éves vagyok, ő pedig 19.
A story igaz, nem kamu kérdés!
Az a helyzet, hogy a kapcsoltunkban rèszemről már sokkal több a fájdalom mint a boldogság. A bizalmam felé elveszett, ugynais tavalyi szilveszteren meztelen képeket küldött az exènek részegen, és azt mondta másnap hogy nem tud túllendülni rajta. Nem feküdtek le, hiszen a srác Romániában èl. A lány állandóan csak üvölt velem, mindenèrt én vagyok a hibás, amit csak lehetett lelkileg/anyagilag azt megadtam neki, de valahogy mindig én vagyok a sz@r. Nem tudok mit tenni, több mint 2 éve vagyunk együtt, de valahogy fogva tartanak a szép emlékek.
Mindemellett szünetet tartottunk, leírom bármilyen mocskos dolog is, de csókolóztam egy lánnyal.
Az a baj, hogy ez már kezd átmenni beteges ragaszkodásba a szerelemből.
Végülis, "minek futok olyan busz után ami sosem vesz fel?"
Mi van abban mocskos dolog hogy míg szünetet tartottatok csókoloztál egy lánnyal?
Ha már a bizalom nincs meg egy kapcsolatban az már nem is kapcsolat.
Meg kéne beszélnetek. Próbáltál vele beszélni? Nem vedzekedés. Higgadt tárgyilagos pro kontra kompromiszumos beszélgetes. Vele vagy nélkule megbeszélve hogy mi a jobb mindkettőtöknek.
A szerelem nem ilyen. Valoszinuleg te jobban szereted őt mint ő téged, de ez csak tipp.
Ebben a kerdesben nem ez a lényeg hogy zsak a foltjat a kerdezo nem volt egyutt akkor a párjával azért nem mindegy.
Hanem az a lényeg hogy egyik sem boldog es nincs bizalom es szerelem az hát nem tudom a szerelem nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!