Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem vagyok boldog a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok boldog a párommal, tovább? Story lenn

Figyelt kérdés

Én 20 éves vagyok, ő pedig 19.

A story igaz, nem kamu kérdés!

Az a helyzet, hogy a kapcsoltunkban rèszemről már sokkal több a fájdalom mint a boldogság. A bizalmam felé elveszett, ugynais tavalyi szilveszteren meztelen képeket küldött az exènek részegen, és azt mondta másnap hogy nem tud túllendülni rajta. Nem feküdtek le, hiszen a srác Romániában èl. A lány állandóan csak üvölt velem, mindenèrt én vagyok a hibás, amit csak lehetett lelkileg/anyagilag azt megadtam neki, de valahogy mindig én vagyok a sz@r. Nem tudok mit tenni, több mint 2 éve vagyunk együtt, de valahogy fogva tartanak a szép emlékek.

Mindemellett szünetet tartottunk, leírom bármilyen mocskos dolog is, de csókolóztam egy lánnyal.

2021. okt. 18. 13:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gondolom az a csók kétségbeesett szeretetre vágyás volt csupán. De ha nem akkor inkabb szakits a baratnoddel ha nem vagy boldog vele. O meg majd visszamegy a szexfuggo exéhez. Tippem szerint.

Valoszinuleg az exe bemanipulalta anno is. De hogy még most se tudta észre venni oké hogy részeg volt de még mindig manipulálja az exe ezek alapján. Az sem szerelem.

2021. okt. 18. 14:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Biztos nagyon nehéz most neked, de ne tedd tönkre magad, és ne tedd azzal a másik lánnyal se, hogy mocskos csóknak titulálod, amit valószínűleg ő nem úgy.

Ez amugy sem volt megcsalás, mivel kulon voltatok ebben az idoszakban.

Az lett volna, ha nem vagytok kulon, de azért vannak kulonbségek egy csok és intim egyuttlét között, csak én szerintem nem biztos hogy éreztél is valamit az iránt a lány iránt, szimplán a szeretetre vágyás, a szerelem érzésére vágyás is lehetett ez.

Első körben a jelenlegi pároddal kéne tisztában lenned, utána a másik lányt kéne magadban tisztáznod, de semmiféleképpen sem belekeverni abban amibe vagytok. Nem tudom a másik tudott-e róla, hogy neked van egy szünetelt kapcsolat,vagy úgy tudta hogy egyedülálló vagy, és aztán hirtelen találtál magadnak egy új nőt, mert akkor ebben ő is tönkre mehet.

Tisztázd magadban mit érzel és ki iránt,mert nagyon nem mindegy, itt hiába kérdeznéd, hogy szeretnek-e, ha ebbe a kapcsolatban vagytok 4-en.

Érted?

Csak segíteni próbálok! De amiben szenved az ember az nem igazi, és nem jó! A szerelem, az igazi szerelem nem ilyen, ott nincsenek harmadikok és negyedikek is, ott tisztán tudod hogy ki az akit szeretsz és az a személy szeret téged is.

A szerelem nem ilyen bonyolult, egyszerű, csak az emberek bonyolítják.

2021. okt. 18. 14:46
 13/17 anonim ***** válasza:
de gondolom szereted? xD
2021. okt. 18. 19:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Melyiket ez a kérdés? Ha csók is volt. Volt egy hasonló melyiket válassza kérdés ott is az egyiknél csók volt.

De sanszos hogy a jelenlegi barátnőjét mert akkor nem a gyk-n kérdezné.

2021. okt. 18. 20:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Fuss Forrest fuss!
2021. okt. 20. 10:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy boldog, akkor ki kell lépni.
2021. okt. 21. 10:33
 17/17 anonim ***** válasza:

"állandóan csak üvölt velem, mindenèrt én vagyok a hibás, amit csak lehetett lelkileg/anyagilag azt megadtam neki, de valahogy mindig én vagyok a sz@r."

Kell ez neked?

2021. okt. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!